ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Τι να περιμένετε από το πρώτο σας botox

Είναι κατανοητό ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ενθουσιάζονται με οποιαδήποτε διαδικασία περιλαμβάνει βελόνες.

Ωστόσο, το Botox είναι συνήθως λιγότερο επώδυνο από ό, τι φαντάζεται ο μέσος άνθρωπος.

Πολλοί ασθενείς αναφέρουν ότι η αποτρίχωση με λέιζερ είναι πολύ πιο οδυνηρή από το Botox. Το άτομο νιώθει απλώς κάποια μικροσκοπικά τσιμπήματα. Αν ανησυχείτε ιδιαίτερα για τον πόνο, μπορείτε να ζητήσετε στον γιατρό σας να εφαρμόσει εκ των προτέρων μια κρέμα για μούδιασμα.

Η όλη διαδικασία είναι πολύ γρήγορη και όλοι ξαφνιάζονται από το πόσο γρήγορα τελειώνουν. Το φυσιολογικό είναι να διαθέσει κάποιος 30 λεπτά ανά συνεδρία, για μια αρχική θεραπεία με τον επαγγελματία, αλλά η ίδια η διαδικασία των ενέσεων διαρκεί περίπου πέντε με 10 λεπτά.

Μετά το Botox

Είναι φυσιολογικό να αποκτήσετε μώλωπες στο σημείο της ένεσης, το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις εξαφανίζεται μέσα σε λίγες ημέρες από τη θεραπεία. Ερυθρότητα και πρήξιμο μπορεί επίσης να εμφανιστούν τις ώρες αμέσως μετά τη διαδικασία, αλλά είναι συνήθως σχεδόν ανεπαίσθητες και μπορούν να καλυφθούν με μακιγιάζ.

Μην περιμένετε να δείτε αμέσως τα αποτελέσματα. Χρειάζεται χρόνος για να απορροφηθεί το Botox και να χαλαρώσει ο μυς, επομένως δεν θα δείτε άμεσα μεγάλη διαφορά. Θα αρχίσετε να παρατηρείτε μια διαφορά μέσα σε λίγες μέρες και τα αποτελέσματα θα κορυφωθούν μετά από περίπου 10 έως 14 ημέρες. Ο οργανισμός μεταβολίζει αργά το προϊόν, πράγμα που σημαίνει ότι τα αποτελέσματά του σταδιακά φθίνουν σε διάστημα τριών έως τεσσάρων μηνών. Αυτό είναι και καλό και κακό: Εάν σας αρέσουν τα αποτελέσματα, δυστυχώς δεν θα διαρκέσουν πολύ. Από την άλλη πλευρά, εάν δεν είστε τόσο ενθουσιασμένοι με αυτά, δεν είναι μόνιμα.

Προκειμένου να διατηρηθούν τα αποτελέσματα της θεραπείας και να δείτε το μεγαλύτερο όφελος από άποψη της πρόληψης των ρυτίδων, καλό είναι να προγραμματίσετε να κάνετε botox τρεις φορές το χρόνο ή περίπου κάθε τέσσερις μήνες.

Είναι επίσης σημαντικό να έχετε κατά νου ότι δεν μπορεί να βοηθήσει με όλους τους τύπους των ρυτίδων. Οι γραμμές από τον ήλιο και τη βαρύτητα δεν θα βελτιωθούν με το Botox. Το πάνω μέρος του προσώπου – το μέτωπο, το σημείο ανάμεσα στα φρύδια και το πόδι της χήνας – μπορούν να ωφεληθούν περισσότερο από το προληπτικό Botox, ενώ άλλοι τομείς είναι λίγο πιο δύσκολοι. Το Botox μπορεί να χρησιμοποιηθεί γύρω από το στόμα, για να αδυνατίσει τη γνάθο και να σηκώσει τις γωνίες του στόματος, αλλά αυτές οι περιοχές έχουν περισσότερους κινδύνους, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να πάτε σε έναν έμπειρο πλαστικό χειρουργό για αυτές.