ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Yαλουρονιδάση: Το αντίδοτο στην υπερβολική χρήση του υαλουρονικού οξέως

Το υαλουρονικό οξύ είναι το μόνο εμφύτευμα της σύγχρονης Πλαστικής Χειρουργικής που έχει αντίδοτο.

Το αντίδοτο ονομάζεται υαλουρονιδάση, είναι ενέσιμο, βρίσκεται σε υγρή μορφή και οποιαδήποτε στιγμή έρθει σε επαφή με το εμφύτευμα του υαλουρονικού οξέως το αποδομεί και το εξαφανίζει. 

Η υαλουρονιδάση εφαρμόζεται στο δέρμα σε περιπτώσεις που κάποιος εμφανίσει αλλεργική αντίδραση στην ενέσιμη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ, κάτι που είναι εξαιρετικά σπάνιο. Επίσης υπάρχουν ασθενείς που αλλάζουν γνώμη και δεν θέλουν τα ζυγωματικά ή τα χείλη πιο πλούσια, γιατί δεν μπορούν να συνηθίσουν τον εαυτό τους διαφορετικό. Υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν είναι ευχαριστημένοι γιατί έγινε κακή εκτίμηση από το γιατρό τους και το αποτέλεσμα φαίνεται υπερβολικό (π.χ. πολύ φουσκωμένα χείλη).

Η υαλουρονιδάση διαλύει αμέσως το υαλουρονικό οξύ που απορροφάται από τον οργανισμό και η βελτίωση είναι ορατή εκείνη τη στιγμή. Η υαλουρονιδάση είναι ασφαλής και επιδρά μόνο στο συνθετικό υαλουρονικό οξύ και όχι σε εκείνο που υπάρχει φυσικά στον οργανισμό μας.

Με πολύ απλά λόγια δηλαδή «αν κάτι δεν αρέσει» στο αποτέλεσμα της εφαρμογής του υαλουρονικού οξέως ή ακόμη και αν υπάρχει παραμόρφωση των χαρακτηριστικών από λανθασμένη εφαρμογή του, τότε μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή, άμεσα ή μεταγενέστερα, να χρησιμοποιήσετε το αντίδοτο και να αφαιρέσετε το πλεονάζον ή σε λάθος θέση υλικό αποκαθιστώντας 100% την εικόνα.

Παρενέργειες

Δεν έχουν καταγραφεί αρνητικές παρενέργειες που να συνδέονται με τη χρήση της υαλουρονιδάσης ως συστατικό διάσπασης πληρωτικού.