Ιατρικά Νέα

Ιατρικα Νεα

Το ΔΥΟ Forum έρχεται στο Ζάππειο γεμάτο καινοτομίες

Για 6η συνεχή χρονιά το ΔΥΟ Forum & η Έκθεση Διατροφής-Υγείας-Ομορφιάς, ο Θεσμός που αγκαλιάστηκε από χιλιάδες επιστήμονες, επαγγελματίες υγείας, κοινό και επιχειρήσεις, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου 2020, όπως πάντα στο Ζάππειο.

Ιατρικα Νεα

Συνέδριο για την παχυσαρκία ανοιχτό στο κοινό

Η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Διαβήτη, Μεταβολικού Συνδρόμου & Παχυσαρκίας (ESoDiMeSO) πραγματοποιεί και φέτος το ετήσιο συνέδριό της στο Ζάππειο Μέγαρο, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου. Το total-makeover.gr είναι χορηγός επικοινωνίας.

Ιατρικα Νεα

Μύθοι και αλήθειες για τις εξαφανίσεις παιδιών

Τους κυριότερους μύθους από τις αλήθειες σε σχέση με τις εξαφανίσεις παιδιών επεχείρησε να διαχωρίσει ο ψυχολόγος του “Χαμόγελου του Παιδιού” κ. Δημήτρης Μπουρσινός στο πλαίσιο του πολύ επιτυχημένο σεμιναρίου του infokids που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 2 Νοεμβρίου. Το total-makeover.gr ήταν ανάμεσα στους Χορηγούς Επικοινωνίας, καθώς επρόκειτο για ένα θέμα που αφορά όλους μας.

Ιατρικα Νεα

Αλήθειες για τον καρκίνο του μαστού και τις μαστογραφίες

Στο πλαίσιο του Οκτωβρίου, ως μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, παρέχεται ενημερωτικό υλικό που επιμελήθηκε η ιατρική υπηρεσία του ΕΔΟΕΑΠ με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σε σχέση με την πρόληψη και την πρώιμη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Ιατρικα Νεα

Εξελίξεις στη θεραπεία της σχιζοφρένειας

Έλληνες ερευνητές στις ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι αποκατέστησαν σε πειραματόζωα (τρωκτικά) ένα βασικό σύμπτωμα της σχιζοφρένειας, τη διαταραχή της εργαζόμενης μνήμης.

Ιατρικα Νεα

13o Συνέδριο για την Σκελετική Υγεία από την «Πεταλούδα»

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Σύλλογος «Πεταλούδα» θυμίζει σε όλους μας πως η έγκαιρη διάγνωση και η πρόληψη για την οστεοπόρωση σώζουν ζωές.