Άνδρας

ανδρας

Βλεφαροπλαστική για άνδρες

Βλεφαροπλαστική για άνδρες είναι η επέμβαση που διορθώνει το βαρύ και κουρασμένο βλέμμα και χαρίζει στο πρόσωπο μία ανανεωμένη εμφάνιση.

ανδρας

Εξαφάνιση των ραγάδων και των ουλών στο ανδρικό σώμα

Σήμερα το 50% των ανδρών εμφανίζουν στο δέρμα τους λεπτές ραβδώσεις – τις χαρακτηριστικές αντιαισθητικές ραγάδες που εμφανίζονται κάτω από την επιδερμίδα.

ανδρας

Ο επιστημονικός λόγος που οι άνδρες αποκτούν σακούλες κάτω από μάτια

Οι ειδικοί εξηγούν το λόγο που τα μάτια των ανδρών μοιάζουν γερασμένα και έχουν σακούλες με την πάροδο του χρόνου.

ανδρας

Γιατί οι άνδρες έχουν συχνά πιο έντονες ρυτίδες στο μέτωπο από τις γυναίκες

Οι ρυτίδες στο μέτωπο είναι ένα από τα αναπόφευκτα σημάδια του χρόνου, το οποίο συχνά είναι πιο έντονο στους άνδρες. Μάθετε τις αιτίες, αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης.

ανδρας

Κοιλιοπλαστική για άνδρες

Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα στο ανδρικό σώμα είναι η κοιλίτσα, η οποία συχνά δεν υποχωρεί ακόμα και με εξαντλητική δίαιτα ή γυμναστική.

ανδρας

Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς αισθητικές επεμβάσεις για άνδρες

Το ποσοστό των ανδρών που προχωρούν σε μια αισθητική επέμβαση αυξάνεται σημαντικά, ενώ οι χειρουργοί αναφέρουν διαφορετικές τάσεις ανά ηλικιακή ομάδα.

ανδρας

Αυξητική γάμπας για άνδρες

Μπορεί οι γυναίκες να θέλουν όσο το δυνατόν πιο αδύνατα άκρα, αλλά τα δυνατά, καλογυμνασμένα πόδια για έναν άνδρα είναι δείγμα αρρεπωνότητας.

ανδρας

Θεραπείες αντιγήρανσης στην υπηρεσία της προστασίας των ανδρικών αρθρώσεων

Τα οστά και οι αρθρώσεις είναι από τα πρώτα σημεία που επηρεάζονται στους άνδρες από την πάροδο του χρόνου. Θεραπείες που συνήθως συμβάλλουν στην αντιγήρανση, σε αυτή την περίπτωση προλαμβάνουν τις παθήσεις των αρθρώσεων.

ανδρας

Η Κρυολιπόλυση μπορεί να είναι η λύση στα ανδρικά “παχάκια”

Η Κρυολιπόλυση συνιστά την πλέον κατάλληλη μέθοδο για τον περιορισμό της συγκέντρωσης λιπώδους ιστού σε συγκεκριμένα σημεία του ανδρικού σώματος. Είναι μάλιστα η πιο κοινή παγκοσμίως αισθητική επέμβαση στους άνδρες.