Άνδρας

ανδρας

Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς αισθητικές επεμβάσεις για άνδρες

Το ποσοστό των ανδρών που προχωρούν σε μια αισθητική επέμβαση αυξάνεται σημαντικά, ενώ οι χειρουργοί αναφέρουν διαφορετικές τάσεις ανά ηλικιακή ομάδα.

ανδρας

Αυξητική γάμπας για άνδρες

Μπορεί οι γυναίκες να θέλουν όσο το δυνατόν πιο αδύνατα άκρα, αλλά τα δυνατά, καλογυμνασμένα πόδια για έναν άνδρα είναι δείγμα αρρεπωνότητας.

ανδρας

Θεραπείες αντιγήρανσης στην υπηρεσία της προστασίας των ανδρικών αρθρώσεων

Τα οστά και οι αρθρώσεις είναι από τα πρώτα σημεία που επηρεάζονται στους άνδρες από την πάροδο του χρόνου. Θεραπείες που συνήθως συμβάλλουν στην αντιγήρανση, σε αυτή την περίπτωση προλαμβάνουν τις παθήσεις των αρθρώσεων.

ανδρας

Σε αυτούς τους λόγους οφείλεται η γυναικομαστία στους άνδρες

Γυναικομαστία: ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολλούς άνδρες, αφού δύσκολα μπορεί να «καμουφλαριστεί».

ανδρας

Άνδρες γνωρίστε το δέρμα σας!

Οι άνδρες παραδοσιακά δεν ασχολούνταν ιδιαίτερα με τη φροντίδα του δέρματός τους, αλλά τα τελευταία χρόνια ολοένα περισσότεροι αναζητούν τρόπους για να βελτιώσουν την εμφάνιση και την υγεία του.

ανδρας

Μεταμόσχευση μαλλιών: όλες οι μέθοδοι

Μια από τις δημοφιλέστερες αισθητικές θεραπείες αποτελεί η μεταμόσχευση μαλλιών. Οι άνδρες αντιμετωπίζουν πολύ συχνά το πρόβλημα της αραίωσης στο τριχωτό του κεφαλιού τους.

ανδρας

Άνδρες: Συμβουλές για την αποτρίχωση

Κάποτε, ήταν μια γενναία απόφαση. Σήμερα είναι απλώς μια επιλογή. Το μόνο που πρέπει πραγματικά να σας απασχολεί είναι το κατά πόσο θα την ακολουθήσετε και θα την υποστηρίξετε σωστά.

ανδρας

Ξυριστείτε στο σπίτι με τις οδηγίες επαγγελματία μπαρμπέρη!

Όσοι είτε το επιλέγετε, είτε επιβάλλεται να ξυρίζεστε, θα συμφωνήσετε πως πρέπει να το κάνετε σωστά.

ανδρας

Επίμονη ακμή στον άνδρα- Αιτίες και αντιμετώπιση

Η ακμή είναι μια αρκετά συχνή κατάσταση στην εφηβεία, κατά την οποία προσβάλλει έως και το 90% των αγοριών. Τις τελευταίες δεκαετίες, όμως, διαπιστώνουμε ότι οι νέοι δεν ξεπερνούν την ακμή τόσο γρήγορα όσα πιστεύαμε παλαιότερα.