Άνδρας

ανδρας

Αντιμετωπίστε με στυλ την απώλεια των μαλλιών σας

Βλέπετε τα μαλλιά σας να αραιώνουν χρόνο με το χρόνο, ωστόσο δεν χρειάζεται να πανικοβάλεστε. Περίπου το 40% των ανδρών βιώνουν κάποια απώλεια μαλλιών από την ηλικία των 35 και μετά, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η εμφάνισή σας και η αρρενωπότητά σας παίρνει την κάτω βόλτα.

ανδρας

Daddy Makeover: Τι επεμβάσεις περιλαμβάνει- σε ποιους απευθύνεται

Το daddy Makeover είναι μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων που αφορούν τον άνδρα της μέσης ηλικίας. Μπορεί να δώσει λύση στους άνδρες εκείνους που θέλουν να αισθάνονται όμορφα με τον εαυτό τους.

ανδρας

Χαλάρωση και βαθιές ρυτίδες στον άνδρα μετά τα 45- πως αντιμετωπίζεται

Μετά από τα 45 στο ανδρικό έχουν αρχίσει να εγκαθίστανται βαθιές ρυτίδες και επίσης έχει αρχίσει να χαλαρώνει το δέρμα. Ιδίως μετά από τα 50 παρατηρούμε ότι σταδιακά αρχίζει να χαλαρώνει το περίγραμμα του προσώπου.

ανδρας

Ανδρικό δέρμα στα 25-35: Τι ανάγκες έχει- Πως να το φροντίσετε

Οι άνδρες έχουν παχύτερο δερμα από τις γυναικες. Η παρουσία του σμηγματος το κάνει πιο ανθεκτικό στις επιδράσεις του περιβάλλοντος.

ανδρας

Τα καπέλα προκαλούν τριχόπτωση: Μύθος ή αλήθεια;

Πολλοί άνδρες ανησυχούν ότι επειδή φορούν συχνά καπέλο κινδυνεύουν με τριχόπτωση. Σύμφωνα ωστόσο, με τους επιστήμονες κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το να φοράει κανείς καπέλο δεν είναι πραγματικός λόγος ανησυχίας.

ανδρας

Αντιμετώπιση των πρώτων σημαδιών γήρανσης στο ανδρικό πρόσωπο

Στην δεκαετία των 35-45 στο πρόσωπο του άνδρα κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες ρυτίδες. Είναι μια κρίσιμη χρονική περίοδος που θα αρχίσουν να εμφανίζονται οι πρώτες εκδηλώσεις της γήρανσης.

ανδρας

Έχετε τριχόπτωση; Ελέγξτε τον θυρεοειδή σας!

Ο θυρεοειδής είναι ένα αδένας σε σχήμα πεταλούδας που βρίσκεται στο πρόσθιο μέρος του λαιμού, επάνω από την τραχεία.

ανδρας

Αθλητικό σώμα χωρίς κοιλιά για άνδρες

Το ιδανικό σχήμα του ανδρικού σώματος καλείται να είναι αθλητικό, με επίπεδη κοιλιά. Ωστόσο, καθώς οι άνδρες μεγαλώνουν, οι περιοχές του λίπους τείνουν να συσσωρεύονται μεταξύ άλλων περιοχών, γύρω από την κοιλιά.

ανδρας

Τι θέλουν να αλλάξουν πάνω τους οι άνδρες

Οι καιροί έχουν αλλάξει και την τελευταία 5ετία όλο και περισσότεροι άνδρες στο εξωτερικό και στην Ελλάδα αποδέχονται τη χρήση της πλαστικής χειρουργικής ως κάτι φυσιολογικό και αναγκαίο και για εκείνους, πέρα από τις γυναίκες.