Άνδρας

ανδρας

Το πέος συρρικνώνεται- Ποια είναι τα αίτια- Πώς αντιμετωπίζεται

Ανάλογα με την αιτία της, η συρρίκνωση του πέους άλλοτε είναι παροδική και άλλοτε μόνιμη.

ανδρας

Έρευνα: Ο ρόλος της ζάχαρης στην ψυχολογία των ανδρών

Οι άνδρες που κατανάλωναν ποσότητα ζάχαρης από τρόφιμα και ροφήματα είχαν σημαντικά αυξημένες πιθανότητες να εκδηλώσουν ψυχικές διαταραχές, σε σύγκριση με όσους έτρωγαν την λιγότερη.

ανδρας

Αντιμετώπιση ρυτίδων στο ανδρικό πρόσωπο

Οι ρυτίδες στον άνδρα συνηθίζουμε να λέμε ότι έχουν τη γοητεία τους, ωστόσο η μετρίασή τους προσδίδει μια πιο νεανική εικόνα στο ανδρικό πρόσωπο και αυτό δεν το αρνείται κανείς.

ανδρας

Αντιμετωπίστε με στυλ την απώλεια των μαλλιών σας

Βλέπετε τα μαλλιά σας να αραιώνουν χρόνο με το χρόνο, ωστόσο δεν χρειάζεται να πανικοβάλεστε. Περίπου το 40% των ανδρών βιώνουν κάποια απώλεια μαλλιών από την ηλικία των 35 και μετά, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η εμφάνισή σας και η αρρενωπότητά σας παίρνει την κάτω βόλτα.

ανδρας

Daddy Makeover: Τι επεμβάσεις περιλαμβάνει- σε ποιους απευθύνεται

Το daddy Makeover είναι μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων που αφορούν τον άνδρα της μέσης ηλικίας. Μπορεί να δώσει λύση στους άνδρες εκείνους που θέλουν να αισθάνονται όμορφα με τον εαυτό τους.

ανδρας

Χαλάρωση και βαθιές ρυτίδες στον άνδρα μετά τα 45- πως αντιμετωπίζεται

Μετά από τα 45 στο ανδρικό έχουν αρχίσει να εγκαθίστανται βαθιές ρυτίδες και επίσης έχει αρχίσει να χαλαρώνει το δέρμα. Ιδίως μετά από τα 50 παρατηρούμε ότι σταδιακά αρχίζει να χαλαρώνει το περίγραμμα του προσώπου.

ανδρας

Ανδρικό δέρμα στα 25-35: Τι ανάγκες έχει- Πως να το φροντίσετε

Οι άνδρες έχουν παχύτερο δερμα από τις γυναικες. Η παρουσία του σμηγματος το κάνει πιο ανθεκτικό στις επιδράσεις του περιβάλλοντος.

ανδρας

Τα καπέλα προκαλούν τριχόπτωση: Μύθος ή αλήθεια;

Πολλοί άνδρες ανησυχούν ότι επειδή φορούν συχνά καπέλο κινδυνεύουν με τριχόπτωση. Σύμφωνα ωστόσο, με τους επιστήμονες κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το να φοράει κανείς καπέλο δεν είναι πραγματικός λόγος ανησυχίας.

ανδρας

Αντιμετώπιση των πρώτων σημαδιών γήρανσης στο ανδρικό πρόσωπο

Στην δεκαετία των 35-45 στο πρόσωπο του άνδρα κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες ρυτίδες. Είναι μια κρίσιμη χρονική περίοδος που θα αρχίσουν να εμφανίζονται οι πρώτες εκδηλώσεις της γήρανσης.