Άνδρας

ανδρας

Αθλητικό σώμα χωρίς κοιλιά για άνδρες

Το ιδανικό σχήμα του ανδρικού σώματος καλείται να είναι αθλητικό, με επίπεδη κοιλιά. Ωστόσο, καθώς οι άνδρες μεγαλώνουν, οι περιοχές του λίπους τείνουν να συσσωρεύονται μεταξύ άλλων περιοχών, γύρω από την κοιλιά.

ανδρας

Τι θέλουν να αλλάξουν πάνω τους οι άνδρες

Οι καιροί έχουν αλλάξει και την τελευταία 5ετία όλο και περισσότεροι άνδρες στο εξωτερικό και στην Ελλάδα αποδέχονται τη χρήση της πλαστικής χειρουργικής ως κάτι φυσιολογικό και αναγκαίο και για εκείνους, πέρα από τις γυναίκες.

ανδρας

7 συμπτώματα τα οποία δεν πρέπει να αγνοήσει κανένας άνδρας

Αν διαπιστώσετε ένα από τα παρακάτω συμπτώματα, πιθανώς να είναι σημάδι ενός σημαντικότερου προβλήματος και σίγουρα θα πρέπει να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό.

ανδρας

Τι προσφέρει η λιπογλυπτική στο αντρικό σώμα

Η λιπογλυπτική κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις στην προτίμηση των ανδρών αφού σμιλεύει το σώμα στο επιθυμητό σχήμα.

ανδρας

«Αόρατη» ρινοπλαστική για τον άνδρα

Δύσκολοι καιροί για άνδρες καθώς στη σύγχρονη κοινωνία η αξία τους προσδιορίζεται συχνά από την επαγγελματική θέση τους. Η αυτοπεποίθηση που τους χαρίζει και η ελκυστικότερη εμφάνιση που αντικρίζουν οι άλλοι συντελούν στην επίτευξη των στόχων τους.

ανδρας

Επιμήκυνση και πάχυνση πέους- Πώς επιτυγχάνεται

Πρέπει να ξεκαθαριστεί εξ αρχής ότι μεταβολές στο μέγεθος του πέους μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο με χειρουργική επέμβαση.

ανδρας

Συμβουλές για τη βασική ρουτίνα περιποίησης του ανδρικού δέρματος

Ακόμα και αν δεν θα μπαίνατε στη διαδικασία να εφαρμόσετε ειδικές κρέμες περιποίησης του δέρματός σας, υπάρχουν κάποια βασικά βήματα που θα πρέπει να ακολουθείτε, για να είναι υγιές το δέρμα σας.

ανδρας

Η αρρενωπότητα των ανδρών «περνάει» από το πηγούνι

Η χειρουργική επέμβαση στο πηγούνι συμβάλλει στη βελτίωση της γραμμής του σαγονιού σας και στην ισορροπία της συνολικής εμφάνισης του προσώπου σας ή της «δομής του προσώπου» βελτιώνοντας τις αναλογίες και την ευθυγράμμισή του.

ανδρας

Μάθετε περισσότερα για το bodyjet

Η μοντέρνα εξέλιξη της λιποαναρρόφησης με τη μορφή του Bodyjet έχει μειώσει σημαντικά το χρόνο ανάρρωσης, τις μελανιές και τον πόνο, σε σημείο που μπορεί κανείς να επιστρέψει στη δουλειά του και τις αθλητικές του δραστηριότητες σχεδόν αμέσως μετά το χειρουργείο.