ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

4 συμβουλές για τους άνδρες που σκέφτονται την πλαστική

Καθώς η ανδρική πλαστική χειρουργική αυξάνεται στη δημοτικότητα, το ίδιο ισχύει και για τον κίνδυνο.

Αν και αυτές οι χειρουργικές επεμβάσεις είναι ασφαλέστερες από ποτέ, οι ανεκπαίδευτοι ιατροί μπορούν να αποβούν επικίνδυνοι. Οι άνδρες, όπως και οι γυναίκες, πρέπει να παραμείνουν σε επαγρύπνηση για την εξεύρεση του σωστού πλαστικού χειρουργού για να εξασφαλίσουν μια ασφαλή διαδικασία και επιθυμητά αποτελέσματα.

Κάνετε την απαραίτητη έρευνα

Κατά τη λήψη απόφασης σχετικά με την αισθητική πλαστική χειρουργική, είναι σημαντικό να ερευνηθεί κάτι περισσότερο από τη διαδικασία. Οι υποψήφιοι ασθενείς πρέπει να εξετάσουν το ιστορικό του χειρούργου για να καθορίσουν το επίπεδο εμπειρίας τους.

Ελέγξτε το έργο του χειρουργού

Ο πλαστικός χειρούργος που επιλέγετε πρέπει να έχει πολυετή εμπειρία πάνω στην επέμβαση που θέλετε να κάνετε. Οι φωτογραφίες «πριν και μετά» άλλων ασθενών του, μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε μια ιδέα για το στυλ του χειρουργού, καθώς και να βεβαιωθείτε ότι έχει κάνει πολλές επιτυχημένες διαδικασίες σε ασθενείς με παρόμοιο σχήμα σώματος.

Προγραμματίστε μια προσωπική συνάντηση

Μόλις αισθάνεστε καλά για μια πρακτική, προγραμματίσετε μια συνάντηση με τον χειρουργό. Αξιολογήστε πόσο εύκολα μπορείτε να φτάσετε στο γραφείο του, τη συνολική έκκληση της τοποθεσίας και τη φιλικότητα του προσωπικού. Όταν συμβουλευτείτε, μιλήστε με τον πιθανό χειρουργό για τις καλλυντικές χειρουργικές επεμβάσεις που σας ενδιαφέρει. Νιώθετε άνετα με τον γιατρό; Σας εξήγησε το συνιστώμενο θεραπευτικό σχέδιο κατά τρόπο που ήταν εύκολο να γίνει κατανοητό; Βεβαιωθείτε ότι ο χειρουργός διαθέτει χρόνο για να ακούσει τις ανησυχίες και τους στόχους σας. Αν δεν είστε 100% σίγουροι ότι αυτός είναι ο σωστός χειρουργός για εσάς, τότε δεν είναι. Συνεχίστε να προγραμματίζετε συναντήσεις έως ότου βρείτε έναν χειρουργό που σας κάνει να αισθάνεστε εντελώς άνετα.

Ακούστε τον χειρουργό για την υγεία σας

Ακόμη και με τον πιο εξειδικευμένο χειρουργό, ένας ασθενής μπορεί να αναπτύξει επιπλοκές. Για να αποφύγετε σοβαρούς κινδύνους, ο χειρουργός σας θα εκτελέσει μια εις βάθος φυσική εξέταση κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης. Ακούστε τι λέει ο γιατρός και ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες. Εάν ο χειρουργός σας ζητήσει την έγκριση ενός πρόσθετου γιατρού, αν σας ζητήσει να σταματήσετε το κάπνισμα ή να χάσετε βάρος πριν την πλαστική επέμβαση, για να είστε ασφαλείς, πρέπει να ακολουθήσετε τις συμβουλές του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.