ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Αυτά τα σχήματα χειλιών έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση στους πλαστικούς

Τι αναζητά κάποιος όταν επισκέπτεται έναν πλαστικό χειρουργό; Δείτε ποια είναι τα πιο δημοφιλή σχήματα κα ποια χείλη διασήμων είναι τα πιο επιθυμητά.

Το σχήμα χειλιών που αναζητά το κοινό κάθε εποχή διαφέρει και εξαρτάται από τη μόδα και τα πρότυπα.

Κάποια βασικά αιτήματα έχουν σχέση με τη διόρθωση που χρειάζεται και σε ποιο σημείο τα χείλη θα ήθελαν “ενίσχυση”. Αυτά είναι 4 βασικά σχήματα:

Πολλές φορές βέβαια οι πελάτες των πλαστικών χειρουργών έχουν συγκεκριμένα πρότυπα και έχουν στόχο συγκεκριμένα σχήματα χειλιών. Αυτά είναι κάποια από τα πιο βασικά:

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι γυναίκες που θέλουν να “αντιγράψουν” συγκεκριμένα διάσημα πρόσωπα και να αποκτήσουν τα δικά τους χείλη.

“Περίπου πριν από πέντε χρόνια, η τάση ήταν η “κλειδαρότρυπα” γιατί η Angelina Jolie έχει χείλη πιο γεμάτα στα πλάγια σε σχέση με τη μέση”, λέει ο πλαστικός χειρουργός Dr. Kappel. “Υπάρχει ένα μικρό κενό στη μέση, όπου τα χείλη δεν εφάπτονται όταν το στόμα είναι πλήρως κλειστό. Αυτό είναι στην ουσία η κλειδαρότρυπα”.

Αν και εξακολουθεί να υπάρχει ζήτηση για το συγεκριμένο σχήμα, ο Δρ Kappel λέει ότι τα χείλη σε σχήμα καρδιάς είναι πιο δημοφιλή αυτή την εποχή. Το σχήμα της καρδιάς χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι το κέντρο των χειλιών είναι πολύ γεμάτο με μια φυσική κωνικότητα στο πλάι, σχηματίζοντας καρδιά στο κέντρο.

Σύμφωνα με τον Δρ. Kappel, αυτό το σχήμα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, επειδή περισσότερος όγκος στο κέντρο του στόματος – ιδιαίτερα στο άνω χείλος – δίνει την εντύπωση της νεανικής εμφάνισης. «Όσο μεγαλώνουμε, η απόσταση μεταξύ της μύτης και του άνω χείλους επιμηκύνεται», εξηγεί. “Όταν έχετε ένα πιο γεμάτο άνω χείλος, η απόσταση μεταξύ της μύτης και του χείλους είναι στην πραγματικότητα πιο μικρή. Και αυτό κάνει τις γυναίκες να φαίνονται πιο νέες”.

Αυτά είναι τα ονόματα των διασήμων που ζητούν πιο συχνά οι πελάτισσες:

  1. Kylie Jenner
  2. Jennifer Lawrence
  3. Eva Mendes
  4. Beyonce
  5. Angelina Jolie