Πρόσωπο

Προσωπο

Νέο facelift αφαιρεί από την ηλικία 15 χρόνια!

Πιο σταθερό, αρμονικό και μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα υπόσχεται μια νέα τεχνική, το Face Lift SMAS 3 Σημείων, που βάζει φρένο στη γήρανση του προσώπου.

Προσωπο

Λίφτινγκ δοντιών για τέλειο χαμόγελο

Δεν ανήκουν όλοι στην κατηγορία του “τέλειου χαμόγελου”. Σε κάποιους η μητέρα φύση δεν έδωσε ίσια δόντια.

Προσωπο

Μεγαλύτερα χείλη, μόνιμα!

Με την αύξηση της ηλικίας, τα χείλη χάνουν το κολλαγόνο τους και λίπος, όπως ακριβώς συμβαίνει και με το υπόλοιπο δέρμα.

Προσωπο

Lash lift, η φυσική απάντηση στα eyelash extensions

Είναι αποδεδειγμένο ότι τα lash extensions καταστρέφουν τις φυσικές μας βλεφαρίδες. Υπάρχει όμως μια εναλλακτική τεχνική μπορεί να τις αναδείξει.

Προσωπο

Τι είναι το λίφτινγκ μετώπου (brow lift)

Όλοι γνωρίζουμε το λίφτινγκ προσώπου, που αντιμετωπίζει τις ρυτίδες προσώπου και συνήθως συνδυάζεται με κάποιου βαθμού ανόρθωση του λαιμού. Ωστόσο, το λίφτινγκ προσώπου δεν λύνει το πρόβλημα των ρυτίδων που σχηματίζονται στο μέτωπο.

Προσωπο

Αυτοί είναι οι λόγοι που μια ρινοπλαστική μπορεί να θεωρηθεί αποτυχημένη

Μπορεί να είναι μία από τις πιο συνηθισμένες χειρουργικές επεμβάσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι ρινοπλαστικές είναι πετυχημένες.

Προσωπο

Σε ποια πρόσωπα ταιριάζουν τα fillers χειλιών

Η αλήθεια είναι ότι κάθε πρόσωπο είναι διαφορετικό και το αν κάποια πλαστική επέμβαση θα αναβάθμιζε εμφανισιακά το εκάστοτε άτομο είναι σχετικό.

Προσωπο

Μηχανικό Lifting για νεανικό και σφριγηλό πρόσωπο σε μια συνεδρία

Ο λόγος για το Ultherapy. Πρόκειται για την πρώτη συσκευή που φέρει έγκριση από τον FDA για μη χειρουργικό lifting προσώπου, ματιών, λαιμού και ντεκολτέ.

Προσωπο

6 λύσεις για να διώξετε το διπλοσάγονο

Από ενέσεις και κρυολιπόλυση μέχρι χειρουργικές επεμβάσεις!