Πρόσωπο

Προσωπο

Υαλουρονικό οξύ στις ρυτίδες του καπνιστή

Ο ρυτίδες που εμφανίζονται πάνω από τα χείλη ονομάζονται ρυτίδες καπνιστή επειδή εμφανίζονται συχνότερα στους καπνιστές λόγω της συνεχούς και επαναλαμβανόμενης κίνησης που κάνουν όταν καπνίζουν

Προσωπο

Ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι!

Με δεδομένη την τάση για εύκολη και γρήγορη αποκατάσταση, χωρίς χειρουργείο, η αισθητική αποκατάσταση της μύτης μπορεί να γίνει πλέον και με εμφυτεύσιμα υγρά υλικά.

Προσωπο

Με μεσοθεραπεία και Fractional τέλος πανάδες και ρυτίδες

Το δέρμα σε κάποιους ανθρώπους αφυδατώνεται και παρουσιάζει υπερχρώσεις, δυσχρωμίες και πανάδες ή ακόμα και υπερκερατώσεις σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό.

Προσωπο

Αν θέλετε λίφτινγκ πηγαίνετε στον οδοντίατρο!

Και όμως το Dental Face Lift μπορεί να δώσει τη λύση στην χαλάρωση του περιγράμματος του προσώπου.

Προσωπο

Βλεφαροπλαστική χωρίς χειρουργείο

Η έντονη χαλάρωση στο άνω βλέφαρο και οι λεπτές γραμμές στο κάτω στερούν από τα μάτια τη λάμψη της νεανικότητας και αυτό είναι το πρόβλημα που ζητά λύση.

Προσωπο

Λείο και αψεγάδιαστο δέρμα σε πρόσωπο και σώμα!

Το δέρμα είναι ο καθρέφτης μας με αποτέλεσμα η «ανάγλυφη» όψη του συχνά να ενοχλεί.

Προσωπο

Νεανικά μάτια: Όλες οι μέθοδοι

Με το πέρασμα του χρόνου τα βλέφαρα χαλαρώνουν, το βλέμμα δείχνει βαρύ και η όψη του προσώπου “θλιμμένη” και κουρασμένη.

Προσωπο

Το παιδί σας είναι αρκετά ώριμο για ωτοπλαστική;

Όταν πρόκειται για τις περισσότερες διαδικασίες πλαστικής χειρουργικής, οι γονείς συνήθως δεν συμμετέχουν. Η συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών είναι ενήλικες-και για καλό λόγο.

Προσωπο

Απαλλαγείτε από τις ευρυαγγείες στο πρόσωπο

Οι ευρυαγγείες του δέρματος είναι διεσταλμένα τριχοειδή αγγεία, τα οποία όταν εντοπίζονται σε εκτεθειμένα σημεία του δέρματος όπως για παράδειγμα στο πρόσωπο δημιουργούν ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα.