Πρόσωπο

Προσωπο

Αυτά είναι τα ιδανικά χείλη, σύμφωνα με τους ειδικούς

Ποια στοιχεία έχουν τα χείλη που θεωρούνται τέλεια σε αναλογίες;

Προσωπο

4 συχνές ερωτήσεις για τα fillers στα χείλη

Η αυξητική χειλιών είναι μια από τις επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής που έχει σαν σκοπό να κάνει τα χείλη πιο πλούσια και σαρκώδη.

Προσωπο

Ανόρθωση λαιμού: Σε ποιους απευθύνεται και πώς γίνεται η επέμβαση

Ο λαιμός αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του προσώπου καθώς είναι και η φυσική του συνέχεια. Επίσης, είναι ένα από τα σημεία στα οποία “καθρεφτίζεται” η πραγματική ηλικία μας και συχνά άλλες μορφές περιποίησης, όπως οι κρέμες, δεν έχουν αποτέλεσμα.

Προσωπο

Peeling TCA VS Peeling AHA: Ποιες οι διαφορές τους;

Το peeling είναι αποτελεσματικό σε κάθε ηλικία. Ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Peeling TCA ή Peeling AHA, με στόχο πάντα την μείωση των ρυτίδων, αλλά και άλλων ανομοιομορφιών που έχετε στο δέρμα.

Προσωπο

Mid face lift: Σε ποιες απευθύνεται

Η επέμβαση του ενδοσκοπικού (Mid Face Lift) αφορά κυρίως το μέσο τριτημόριο του προσώπου: από τη γραμμή του φρυδιού μέχρι τη γωνία της κάτω γνάθου, και από τις δύο πλευρές.

Προσωπο

Τι είναι το “Baby botox” και πότε πρέπει να ξεκινά

Το “Baby botox” ή αλλιώς προληπτικό botox είναι η καλύτερη επιλογή για όσους επιδιώκουν φυσικό αποτέλεσμα και διακριτική βελτίωση της εικόνας τους.

Προσωπο

Μεσοθεραπεία: Πώς γίνεται και τι περιλαμβάνει το διάλυμα που εφαρμόζεται

Η Μεσοθεραπεία Προσώπου είναι μία φυσική, ανώδυνη, απόλυτα ασφαλής μη επεμβατική μέθοδος, ευρέως διαδεδομένη στο χώρο της Κοσμητικής Ιατρικής.

Προσωπο

Τι είναι η προφιλοπλαστική και ποιες επεμβάσεις περιλαμβάνει

Το πηγούνι σε συνδυασμό με τη μύτη είναι σημαντικό χαρακτηριστικό για τη δημιουργία αρμονίας στο πρόσωπο. Υπολογίζεται ότι σε ποσοστό 25% των ρινοπλαστικών, μία απλή πωγωνοπλαστική με μόσχευμα είναι απαραίτητη.

Προσωπο

Το διάφραγμα και ο ρόλος του στη ρινοπλαστική

Συχνά ακούμε για το διάφραγμα και το ρόλο του στην αναπνοή αλλά πώς ακριβώς λειτουργεί;