Πρόσωπο

Προσωπο

Λίφτινγκ χωρίς χειρουργείο με εκθαμβωτικά αποτελέσματα

Μια μοντέρνα εκδοχή της Πλαστικής Αισθητικής Ιατρικής απομακρύνει τα νυστέρια και επιτυγχάνει αξιοζήλευτα αποτελεσματα χωρίς επώδυνες διαδικασίες για τον ενδιαφερόμενο.

Προσωπο

Αναίμακτες θεραπείες που μας ξανανιώνουν!

Νεανικό δέρμα, χωρίς δυσχρωμίες και πανάδες, διεσταλμένους πόρους και φωτογήρανση.

Προσωπο

Όγκος στα χείλη και γέμισμα ρυτίδων χωρίς βελόνες

Η πιο εξελιγμένη εφαρμογή υαλουρονικού χωρίς καμία ένεση και πόνο λέγεται HYA-M Treatment και είναι μια εξαιρετική καινοτομία στην αισθητική.

Προσωπο

Αναγέννηση δέρματος και αποκατάσταση όγκου στο πρόσωπο

Η ατροφία του δέρματος και η απώλεια είναι κύρια χαρακτηριστικά της γήρανσης του προσώπου. Συμβάλλουν δε, στο σχηματισμό των ρυτίδων και της πτώσης του περιγράμματος.

Προσωπο

Πλάνο ομορφιάς για γυναίκες 30+

Σε ποια γυναίκα δεν θα άρεσε ο χρόνος που περνά να μην αποτυπώνεται στο δέρμα της και να παραμένει νέα και λαμπερή στην πάροδο του χρόνου;

Προσωπο

Νεανική εμφάνιση με Ponytail Facelift

Μια από τις τελευταίες τάσεις μιας ελάχιστα παρεμβατικής τεχνικής είναι το Ponytail Facelift. Αυτή η τεχνική πήρε το όνομα της από το χαρακτηριστικό χτένισμα κότσου -αλογοουρά (ponytail).

Προσωπο

Μικρομεταφορά ή νανομεταφορά αυτόλογου λίπους;

Για την ανάπλαση του προσώπου και την επιδιόρθωση ή αναπλήρωση των ιστών του υπάρχουν πολλές και διαφορετικές τεχνικές, αλλά καμία από αυτές δεν δίνει μακροπρόθεσμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα από τη μεταφορά αυτόλογου λίπους.

Προσωπο

Λίφτινγκ στη φωνή!

Επαγγελματίες τραγουδιστές και γενικώς αστέρες του Χόλιγουντ συρρέουν στα ιατρεία ειδικευμένων ωτορι­νολαρυγγολόγων για να ανακτήσουν τη νεανική φωνή τους.

Προσωπο

Βελτιώστε τη χαλάρωση σε προγούλι και λαιμό

Καθώς το κολλαγόνο και η ελαστίνη µειώνονται µε την ηλικία, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του. Η βλάβη από την ηλιακή ακτινοβολία επιδεινώνει την κατάσταση, περιορίζοντας την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου.