Πρόσωπο

Προσωπο

Ενδοσκοπικό λίφτινγκ μετώπου-φρυδιών: Πώς γίνεται- Τι πετυχαίνει

Με την πάροδο των ετών, μειώνεται ο τόνος των μυών του μετώπου, με αποτέλεσμα να κατεβαίνει, λόγω της βαρύτητας, το μέτωπο προς τα κάτω, συμπιέζοντας τα μάτια και προκαλώντας διόγκωση των άνω βλεφάρων, πτώση της γωνίας του ματιού και των φρυδιών και ρυτίδες στην περιοχή των ματιών και του μετώπου.

Προσωπο

Selfies: Κάνουν τη μύτη να φαίνεται μέχρι και 30% μεγαλύτερη

Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό JAMA Facial Plastic Surgery έδειξε ότι selfies που βγαίνουν σε απόσταση 30 εκατοστών μπορούν να μεγεθύνουν τη μύτη μέχρι και 30%.

Προσωπο

Παρενέργειες από την χρόνια χρήση υαλουρονικού

Τα γεμάτα, υπερβολικά τονισμένα χείλη είναι μια μόδα που δεν φαίνεται να σταματάει σύντομα, μπορεί όμως αν δεν ακολουθηθούν σωστά βήματα, οι παρενέργειες υαλουρονικού στο πρόσωπο να μην αργήσουν να εμφανιστούν.

Προσωπο

Πόσο ασφαλές είναι το botox στην εγκυμοσύνη και το θηλασμό

Δεδομένου ότι υπάρχουν ελάχιστα επιστημονικά στοιχεία, η χρήση της βοτουλινικής τοξίνης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού αντενδείκνυται.

Προσωπο

Τι είναι η diamond ρινοπλαστική

Η diamond ρινοπλαστική είναι η επέμβαση που γίνεται χωρίς οστεοτόμους και ράσπες, αλλά με σύγχρονα χειρουργικά συστήματα υπερήχων με τα οποία δεν τραυματίζονται οι μαλακοί ιστοί.

Προσωπο

Χωρίς λίπος στο λαιμό και το προγούλι με laser λιποαναρρόφηση

Με τα χρόνια ο λιπώδης ιστός που συσσωρεύεται στο λαιμό επιφέρει σημαντική αλλοίωση στην εξωτερική εμφάνιση. Η περιοχή του προσώπου και του λαιμού είναι από τα πρώτα σημεία που προσέχουν οι άλλοι πάνω σας.

Προσωπο

Ουλοπλαστική για τέλειο χαμόγελο

Τέλειο χαμόγελο δεν σημαίνει μόνο τέλεια δόντια, αλλά και ούλα. Ούλα που πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα υγιή, απαλλαγμένα από φλεγμονές και δυσχρωμικές βλάβες.

Προσωπο

Ανάπλαση και αντιγήρανση του δέρματος με τη δύναμη του laser

Με το πέρασμα των χρόνων αναζητάτε πιο λεία, πιο σφριγηλή και φρέσκια επιδερμίδα. Η θεραπεία με το Fraxel εφαρμόζεται σε ασθενείς με ουλές ακμής, λεπτές ρυτίδες, ρυτίδες έκφρασης, χαλάρωση, ουλές, μέλασμα, φακίδες και κηλίδες.

Προσωπο

Εξαφανίστε το προγούλι με 6 τρόπους

Το προγούλι που συναντάται σε πολλά πρόσωπα, είναι άλλοτε γονιδιακού τύπου, δηλαδή κάποιοι άνθρωποι το κληρονομούν, και κάποιοι άλλοι το αποκτούν με το πέρασμα των χρόνων.