Πρόσωπο

Προσωπο

Αποτελέσματα λιποαναρρόφησης στο λαιμό, χωρίς νυστέρι

Με την πάροδο του χρόνου ο λαιμός παρουσιάζει χαλάρωση προσθέτοντάς μας χρόνια. Όσο και να περιποιούμαστε την επιδερμίδα του προσώπου, ο λαιμός αποκαλύπτει την ηλικία μας.

Προσωπο

Χείλη φυσικά αισθησιακά με έγχυση λίπους

Οι ενέσεις λίπους στα χείλη προσφέρουν, εκτός από όγκο, και αναγέννηση του κολλαγόνου, καθώς προκαλούν συνεχή ανάπλαση και δίνουνη έτσι μια εικόνα υγείας, φρεσκάδας και νεότητας.

Προσωπο

Νήματα: Τι τύπο να επιλέξετε για το καλύτερο αποτέλεσμα

H ανόρθωση της επιδερμίδας σας επιτυγχάνεται σε κάθε περίπτωση με διαφορετικό τρόπο και σε διαφορετικό χρόνο.

Προσωπο

Ενδοσκοπικό λίφτινγκ μετώπου-φρυδιών: Πώς γίνεται- Τι πετυχαίνει

Με την πάροδο των ετών, μειώνεται ο τόνος των μυών του μετώπου, με αποτέλεσμα να κατεβαίνει, λόγω της βαρύτητας, το μέτωπο προς τα κάτω, συμπιέζοντας τα μάτια και προκαλώντας διόγκωση των άνω βλεφάρων, πτώση της γωνίας του ματιού και των φρυδιών και ρυτίδες στην περιοχή των ματιών και του μετώπου.

Προσωπο

Selfies: Κάνουν τη μύτη να φαίνεται μέχρι και 30% μεγαλύτερη

Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό JAMA Facial Plastic Surgery έδειξε ότι selfies που βγαίνουν σε απόσταση 30 εκατοστών μπορούν να μεγεθύνουν τη μύτη μέχρι και 30%.

Προσωπο

Παρενέργειες από την χρόνια χρήση υαλουρονικού

Τα γεμάτα, υπερβολικά τονισμένα χείλη είναι μια μόδα που δεν φαίνεται να σταματάει σύντομα, μπορεί όμως αν δεν ακολουθηθούν σωστά βήματα, οι παρενέργειες υαλουρονικού στο πρόσωπο να μην αργήσουν να εμφανιστούν.

Προσωπο

Πόσο ασφαλές είναι το botox στην εγκυμοσύνη και το θηλασμό

Δεδομένου ότι υπάρχουν ελάχιστα επιστημονικά στοιχεία, η χρήση της βοτουλινικής τοξίνης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού αντενδείκνυται.

Προσωπο

Τι είναι η diamond ρινοπλαστική

Η diamond ρινοπλαστική είναι η επέμβαση που γίνεται χωρίς οστεοτόμους και ράσπες, αλλά με σύγχρονα χειρουργικά συστήματα υπερήχων με τα οποία δεν τραυματίζονται οι μαλακοί ιστοί.

Προσωπο

Χωρίς λίπος στο λαιμό και το προγούλι με laser λιποαναρρόφηση

Με τα χρόνια ο λιπώδης ιστός που συσσωρεύεται στο λαιμό επιφέρει σημαντική αλλοίωση στην εξωτερική εμφάνιση. Η περιοχή του προσώπου και του λαιμού είναι από τα πρώτα σημεία που προσέχουν οι άλλοι πάνω σας.