ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Νέο facelift αφαιρεί από την ηλικία 15 χρόνια!

Πιο σταθερό, αρμονικό και μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα υπόσχεται μια νέα τεχνική, το Face Lift SMAS 3 Σημείων, που βάζει φρένο στη γήρανση του προσώπου.

Όσο περνάει ο χρόνος, οι επιπτώσεις της βαρύτητας, της έκθεσης στον ήλιο και του στρες της καθημερινής ζωής γίνονται πιο ορατές στο πρόσωπό μας. Μπορεί οι μη επεμβατικές τεχνικές να παγώνουν για λίγο τους δείκτες του ρολογιού, σε γυναίκες όμως που το πρόβλημα της χαλάρωσης είναι μεγαλύτερο, τότε τη λύση δίνει η πλαστική χειρουργική. Μία νέα τεχνική, η Face Lift SMAS 3 σημείων, βασιζόμενη στην ανασύσταση, ανάρτηση και σταθεροποίηση των ιστών, έρχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στον χώρο του facelifting, προσφέροντας πιο μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα, συγκριτικά με παλαιότερες τεχνικές.

Η γήρανση

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, στόχος της πλαστικής προσώπου είναι να «βάλει φρένο» στη γήρανση, η οποία ορίζεται ως η σταδιακή πτώση των μαλακών μορίων του προσώπου λόγω της βαρύτητας, της απώλειας κολλαγόνου και ελαστίνης στους ιστούς, της χαλάρωσης των συνδέσμων μεταξύ μυών και δέρματος, και της απώλειας όγκου ή συρρίκνωσης των οστών.

Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της γήρανσης του προσώπου, όπως έχουν καταγραφεί από προσωπομετρικές αναλύσεις, είναι η χαλάρωση και ο σχηματισμός ρυτίδων στο μέτωπο, η αλλαγή του τόξου (πτώση) των φρυδιών, ο σχηματισμός περίσσειας δέρματος στα άνω βλέφαρα, οι μαύροι κύκλοι και οι «σακούλες» κάτω από τα μάτια. Οι ρινοπαρειακές αύλακες βαθαίνουν, ενώ απώλεια όγκου παρατηρείται σε όλο το πρόσωπο και στα χείλη. Το οβάλ του προσώπου (γωνίες) επηρεάζεται, ενώ ο λαιμός αρχίζει να «σπάει».

Πιο απλά, το πρόσωπο «βαραίνει», δείχνει κουρασμένο και μεγαλύτερο σε ηλικία. Γυναίκες μεταξύ 40-60 ετών, που επιθυμούν ένα πιο μακροπρόθεσμο και μόνιμο αποτέλεσμα, είναι ιδανικές υποψήφιες για τη νέα τεχνική facelift, μπορεί όμως να γίνει επιτυχώς και σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Η νέα τεχνική

Πλέον ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να διορθώσει τη χαλάρωση του προσώπου και του λαιμού, επαναφέροντας τους ιστούς, που βρίσκονται κάτω από το δέρμα, χωρίς να αρκείται στην αφαίρεση μόνο του χαλαρού δέρματος. Με την ανάρτηση 3 σημείων επανέρχεται το σφριγηλό και νεανικό οβάλ του προσώπου, ανορθώνονται οι ρινοπαρειακές ρυτίδες, γίνεται αναδιανομή ή και αύξηση του όγκου στο πρόσωπο με προσθήκη λίπους, γενικότερα αναστρέφεται όλη η εικόνα του πτωτικού προσώπου.

H νέα μέθοδος έχει πολύ μικρές τομές, που κρύβονται εύκολα στις φυσικές πτυχώσεις του προσώπου, και δίνει συνολικά μια αρκετά πιο νεανική όψη, με πολύ πιο φυσικό και μεγαλύτερης διάρκειας αποτέλεσμα σε σχέση με το παρελθόν. Μπορεί να εφαρμοστεί δε τόσο σε μεγαλύτερες όσο και σε νεαρότερες ηλικίες, ανάλογα με τον βαθμό πτώσης. Με τις σύγχρονες ατραυματικές τεχνικές, η επέμβαση γίνεται με μέθη και επανερχόμαστε στις καθημερινές μας δραστηριότητες χωρίς ιδιαίτερες μελανιές και πρήξιμο.

Έπειτα από μία τέτοια επέμβαση, οι ιστοί στο δέρμα και γενικότερα όλη η εικόνα του προσώπου επανέρχονται στο στάδιο που βρίσκονταν πριν από 15 χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.