Σώμα

Σωμα

Καρκινος του μαστού: Γονίδια και οικογενειακό ιστορικό

Στην ανάπτυξη του καρκίνου του μαστού οδηγεί πιθανώς ένας συνδυασμός παραγόντων (τρόπος ζωής, περιβαλλοντικοί, ορμονικοί και πιθανώς και άγνωστοι παράγοντες). To γενετικό υπόστρωμα είναι ένας ακόμα παράγοντας που είναι γνωστό ότι ενέχεται.

Σωμα

Αλήθειες για τον καρκίνο του μαστού και τις μαστογραφίες

Στο πλαίσιο του Οκτωβρίου, ως μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, παρέχεται ενημερωτικό υλικό που επιμελήθηκε η ιατρική υπηρεσία του ΕΔΟΕΑΠ με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σε σχέση με την πρόληψη και την πρώιμη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Σωμα

Ποιες πλαστικές επεμβάσεις κάνουν τα μοντέλα

Ατομα που ασχολούνται επαγγελματικά με το μόντελινγκ ή τη showbiz, υποβάλλονται συχνά σε επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής, προκειμένου να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τις αναλογίες του προσώπου και του σώματός τους.

Σωμα

Χαλάρωση δέρματος μετά από την λιποαναρρόφηση: Που οφείλεται- Πώς διορθώνεται

Ένα πρόβλημα που μπορεί να εμφανιστεί μετά από λιποαναρρόφηση είναι η δημιουργία χαλάρωσης. Αυτό οφείλεται κυρίως σε λανθασμένη ένδειξη εξαρχής για την επέμβαση.

Σωμα

Εύθραυστα νύχια: Γιατί σπάνε εύκολα- Πώς να το αντιμετωπίσετε

Τα εύθραυστα νύχια μπορούν να οφείλονται σε πολλούς παράγοντες. Η ευαισθησία των νυχιών ονομάζεται ονυχόρρηξη ή ονυχόσχαση και είναι ως ένα βαθμό φυσιολογική με την πάροδο των ετών.

Σωμα

Αντιμετωπίστε τις ευρυαγγείες

Οι ευρυαγγείες είναι διεσταλμένα μπλε ή κόκκινα μικρά αγγεία του δέρματος που διακρίνονται κάτω από την επιδερμίδα. Αποτελούν κυρίως αισθητικό πρόβλημα αλλά συμβαίνει σε μερικά άτομα να προκαλούν συμπτώματα όπως βάρος ή κάψιμο.

Σωμα

Τι είναι η ογκοπλαστική χειρουργική

Η συνεχιζόμενη πρόοδος στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, έχει οδηγήσει στην ελάττωση της θνητότητος.

Σωμα

Μεσοθεραπεία με φωσφατιδυλοχολίνη- πώς αντιμετωπίζει το τοπικό λίπος

Το τοπικό πάχος είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα αισθητικής φύσεως σε γυναίκες αλλά και άνδρες.

Σωμα

Σε τι υπερέχει η Κοιλιοπλαστική Υψηλής Πλευρικής Τάσης έναντι της κλασικής κοιλιοπλαστικής

Η κοιλιοπλαστική έρχεται να αντιμετωπίσει τη χαλαρή κοιλιά με εμφανή προπέτεια, εξαιτίας των κυήσεων και των μεγάλων αυξομειώσεων βάρους.