Σώμα

Σωμα

Η σωστή διατροφή μετά από την λιποαναρρόφηση

Και μετά από την λιποαναρρόφηση, τι; Ποια πρέπει να είναι η διατροφή προκειμένου να διατηρήσετε τα αποτελέσματα της επέμβασης;

Σωμα

Απαλλαγείτε από τη χαλάρωση του δέρματος μετά από μεγάλη απώλεια βάρους: Ο Dr. Γιώργος Καλογεράκης εξηγεί πώς θα το πετύχετε

Η δίαιτα, η άσκηση, η ψυχολογική στήριξη για την αλλαγή του τρόπου διατροφής, αλλά και τα φάρμακα κατά της παχυσαρκίας, φαίνεται ότι οδηγούν σε πρόσκαιρη απώλεια βάρους και γρήγορη επανάκτησή του, στη συντριπτική πλειονότητα (90%) των παχύσαρκων ασθενών.

Σωμα

Άμεση ανόρθωση γλουτών με μη επεμβατική θεραπεία

Μπορείτε ανώδυνα και χωρίς νυστέρι να αποκτήσετε τους γλουτούς των ονείρων σας!

Σωμα

Λιπογλυπτική η μόνιμη λύση για σμιλεμένο σώμα

Η μάχη για τέλειο σώμα αντιμετωπίζει ως βασικό εχθρό το «κλειδωμένο» λίπος» που εντοπίζεται σε σημεία στο σώμα και δεν φεύγει μέσω της δίαιτας.

Σωμα

Γόνατα αδύνατα και σφριγηλά με λιποαναρρόφηση και νήματα

Ένα από τα σημεία του σώματος που προδίδει την ηλικία είναι τα γόνατα. Είτε γιατί εκεί συγκεντρώνεται επιπλέον λίπος είτε γιατί το δέρμα χαλαρώνει ιδιαιτέρως και «κρεμάει».

Σωμα

Δείτε αν πάσχετε από το Σύνδρομο των Ανενεργών Οπισθίων

Όσοι δεν γυμνάζουν τους γλουτούς τους ή κάθονται πολλές ώρες μέσα στην ημέρα ενδέχεται να εκδηλώσουν το λεγόμενο Σύνδρομο Ανενεργών Οπισθίων. Τι ακριβώς είναι το σύνδρομο αυτό και πώς μπορεί να προληφθεί;

Σωμα

Σφιχτή κοιλιά με ραδιοσυχνότητες

Όταν υπάρχουν μεγάλες εναποθέσεις λίπους γύρω από την κοιλιά, που συνήθως αντιστέκονται στη δίαιτα και τη γυμναστική, καθώς και μεγάλη χαλάρωση και περίσσεια δέρματος, τότε τη λύση μπορεί να δώσει η πλαστική χειρουργική χωρίς νυστέρι.

Σωμα

Τι είναι η ογκοπλαστική χειρουργική

Η συνεχιζόμενη πρόοδος στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, έχει οδηγήσει στην ελάττωση της θνητότητος.

Σωμα

Οι μήνες που «αγαπούν» τις πλαστικές επεμβάσεις!

Υπάρχουν αρκετές επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής που γίνονται για να δείχνει καλύτερο το σώμα το καλοκαίρι. Κάποιες διαδικασίες, καλό είναι να έχουν τελειώσει πριν εμφανιστεί η ανάγκη να το αποκαλύψετε.