Σώμα

Σωμα

Aqualyx: Λιποδιάλυση άμεσα ορατή

Το Aqualyx αποτελεί θεραπεία λιποδιάλυσης των κυττάρων σε σημεία που είναι ανθεκτικά στη διατροφή και την άσκηση όπως είναι η κοιλιά, οι μηροί και τα γόνατα.

Σωμα

Μάθετε για τις δύο πλαστικές επεμβάσεις που θεωρούνται ταμπού

Η επανορθωτική και αισθητική αποκατάσταση των γυναικείων γεννητικών οργάνων είναι ένα σοβαρό ζήτημα, που δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ταμπού.

Σωμα

3 μη επεμβατικοί τρόποι για να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα

Πολλές φορές η κυτταρίτιδα επιμένει, παρά τη γυμναστική και την ισορροπημένη διατροφή. Όταν οι κρέμες δεν έχουν αποτέλεσμα, είναι σκόπιμο να εξετάσετε θεραπείες που θα σας απαλλάξουν από την κυτταρίτιδα, πάντα χωρίς νυστέρι.

Σωμα

Τι είναι η βραχιονοπλαστική

Η περιοχή των βραχιόνων είναι μία δύσκολη περιοχή απώλειας λίπους, καθώς η συσσώρευση εκεί προκαθορίζεται γενετικά, ενώ το λίπος δεν μπορεί να φύγει εύκολα με δίαιτα και γυμναστική.

Σωμα

Brazilian Butt Lift και εγκυμοσύνη: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε μια επέμβαση ανόρθωσης γλουτών, καλό θα ήταν να ενημερωθείτε πώς αυτή θα επηρέαζε πρόσφατη ή μελλοντική εγκυμοσύνη σας.

Σωμα

Αυτοί είναι οι κίνδυνοι που ενέχει μια αυξητική στήθους

Το παν είναι η επιλογή του κατάλληλου πλαστικού χειρουργού, ο οποίος θα σας ενημερώσει για τις πιθανές επιπλόκες ανάλογα με τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες του οργανισμού σας.

Σωμα

4 μη επεμβατικές μέθοδοι για την αντιμετώπιση του κοιλιακού λίπους

To κοιλιακό λίπος συχνά επιμένει και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με διατροφή ή γυμναστική. Αυτές οι 4 μη επεμβατικές τεχνικές μπορεί να είναι η λύση, χωρίς να καταφύγετε στο νυστέρι.

Σωμα

Μείωση στήθους – ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Μια γυναίκα με μεγάλο στήθος, πέραν του αισθητικού ζητήματος, έχει να διαχειριστεί το σημαντικό βάρος που έρχεται με τους μεγάλους μαστούς.

Σωμα

Νέα τεχνική κάνει το λίπος της κοιλιάς να μοιάζει με καλοσχηματισμένους κοιλιακούς

Νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό “Plastic and Reconstructive Surgery” παρουσιάζει μια εναλλακτική λύση στη λιποαναρρόφηση στην κοιλιακή χώρα.