ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Αυτές οι πλαστικές επεμβάσεις είναι οι πιο δημοφιλείς την Άνοιξη

Μπορεί στις πλαστικές επεμβάσεις να μην υπάρχει εποχικότητα, αλλά συχνά το ενδιαφέρον του κοινού προσανατολίζεται σε συγκεκριμένες επεμβάσεις ανά εποχή του χρόνου.

Παράλληλα, ο καιρός αλλά και το ντύσιμο που υπαγορεύει επηρεάζει την απόφαση για μια επέμβαση.

Η Άνοιξη είναι βασικά η εποχή του έτους που μας προετοιμάζει για το καλοκαίρι, την παραλία, τα μαγιό, τα πιο ελαφριά ρούχα, τα καλοκαιρινά πάρτι, τους γάμους και διακοπές. Επόμενο είναι λοιπόν να αρχίζει και το ενδιαφέρον μας για ένα πιο σφιχτό και ελκυστικό σώμα, που θα εντυπωσιάσει στην παραλία. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που πολλοί άνθρωποι προχωρούν σε διαίτες ή αποτριχώσεις την Άνοιξη.

Υπάρχουν όμως κι άλλοι λόγοι που κάνουν την Άνοιξη ιδανική για μια πλαστική: το κλίμα είναι ακόμα αρκετά δροσερό σε πολλές περιοχές για να μπορούν να κρυφτούν ουλές ή σημάδια ενδεχομένως μετά από μια πλαστική. Τα παιδιά πηγαίνουν ακόμα στο σχολείο, γι’ αυτό οι μητέρες έχουν τα πρωινά ελεύθερα στη διάθεσή τους.

Επομένως, οι περισσότερες πλαστικές επεμβάσεις ενδείκνυνται για το διάστημα αυτό και μέχρι τα μέσα Ιουνίου, πριν οι μεγάλες ζέστες και τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα ξεκινήσουν. Οι θεραπείες του στήθους (αυξητική, ανόρθωση, μείωση), η λιπογλυπτική και η λιποαναρρόφηση και οι θεραπείες προσώπου είναι οι πιο δημοφιλείς πλαστικές επεμβάσεις για αυτό το διάστημα.

Το επιβεβαιώνουν και οι μαρτυρίες γιατρών.

Ο πλαστικός χειρουργός Δρ Stuart A. Linder, αναφέρει:

“Στην πρακτική μου πάνω από 15 χρόνια, ως Πλαστικός Χειρουργός , έχω διαπιστώσει ότι οι προ-καλοκαιρινές περίοδοι (Απρίλιος-Ιούνιος) είναι πολύ δημοφιλείς για χειρουργικές επεμβάσεις γλυπτικής, συμπεριλαμβανομένης της αυξητικής στήθους και της χειρουργικής λιποαναρρόφησης.”