Αντιγήρανση

Αντιγηρανση

Ιβίσκος: η φυσική εναλλακτική στην αντιγήρανση

O Ιβίσκος, ένα φυτό γνωστό για τα μεγάλα, πολύχρωμα, λουλούδια του, αναφέρεται ως μία εναλλακτική στο botox. Οι ιδιότητές του ωφελούν το δέρμα και φέρνουν άμεσα αποτελέσματα.

Αντιγηρανση

Νο 1 στην αντιγήρανση τα μανιτάρια

Εξαιρετικά υψηλή είναι η περιεκτικότητα των μανιταριών σε δύο αντιοξειδωτικές ουσίες που δρουν ενάντια στους βιολογικούς μηχανισμούς της γήρανσης, διαπίστωσαν ερευνητές από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια.

Αντιγηρανση

Βιταμίνες ειδικά για αντιγήρανση

Ανεξαρτήτως των βιταμινών που χρειάζεται ο οργανισμός ανάλογα την ηλικία και τις διατροφικές συνήθειες, καλό θα ήταν να γνωρίζουμε ποιες βιταμίνες βοηθούν στην αντιγήρανση.

Αντιγηρανση

Πώς θα επιβραδύνουμε τη χαλάρωση του δέρματος

Είναι αναπόφευκτο να συμβεί από κάποια ηλικία και μετά, καθώς το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του. Η ελαστίνη ευθύνεται για την κίνηση των ιστών και των οργάνων του σώματος, καθώς και την επαναφορά τους στην αρχική κατάσταση μετά από οποιαδήποτε παραμόρφωση.

Αντιγηρανση

Τι είναι τα τελομερή και ποιες τροφές ενισχύουν τη δράση τους

Ο ρόλος της τελομεράσης στην αντιγήρανση πρόσφατα ανακαλύφθηκε από τους επιστήμονες. Όπως φαίνεται η κατάλληλη διατροφή μπορεί να προλάβει την κυτταρική γήρανση.

Αντιγηρανση

10 οικογένειες φυτών με αντιοξειδωτική και αντιηλιακή δράση

Έρευνα της Φαρμακευτικής Αθηνών έχει εντοπίσει τα πιο ισχυρά φυτά στον κόσμο, αυτά που ξεχωρίζουν για την καλλυντική και την αγροχημική τους δράση.

Αντιγηρανση

Η καθοριστική σημασία της σχέσης σας με τον πλαστικό χειρουργό

Μελέτη του περιοδικού Plastic and Reconstructive Surgery®, του επίσημου περιοδικού της Αμερικανικής Εταιρείας Πλαστικών Χειρουργών (ASPS), αποκαλύπτει ότι το παν είναι η σχέση που έχετε με το γιατρό σας και το πόσο ενδιαφέρον αυτός δείχνει.

Αντιγηρανση

Τι είναι το πρωτεάσωμα – Ποιες τροφές ενισχύουν τη δράση του

Η επιστήμη έχει αποκωδικοποιήσει τα μυστικά της κυτταρικής γήρανσης και έχει καταλήξει σε συγκεκριμένες τροφές που μπορούν να συμβάλλουν στην απομάκρυνση κατεστραμμένων πρωτεϊνών.

Αντιγηρανση

Ρετινόλη: ο σύμμαχός στην αντιγήρανση

Είναι μία από τις ουσίες που απαντάται συχνά σε αντιρυτιδικές κρέμες. Μάθετε περισσότερα για την ευεργετική της δράση.