Αντιγήρανση

Αντιγηρανση

10 οικογένειες φυτών με αντιοξειδωτική και αντιηλιακή δράση

Έρευνα της Φαρμακευτικής Αθηνών έχει εντοπίσει τα πιο ισχυρά φυτά στον κόσμο, αυτά που ξεχωρίζουν για την καλλυντική και την αγροχημική τους δράση.

Αντιγηρανση

Η καθοριστική σημασία της σχέσης σας με τον πλαστικό χειρουργό

Μελέτη του περιοδικού Plastic and Reconstructive Surgery®, του επίσημου περιοδικού της Αμερικανικής Εταιρείας Πλαστικών Χειρουργών (ASPS), αποκαλύπτει ότι το παν είναι η σχέση που έχετε με το γιατρό σας και το πόσο ενδιαφέρον αυτός δείχνει.

Αντιγηρανση

Τι είναι το πρωτεάσωμα – Ποιες τροφές ενισχύουν τη δράση του

Η επιστήμη έχει αποκωδικοποιήσει τα μυστικά της κυτταρικής γήρανσης και έχει καταλήξει σε συγκεκριμένες τροφές που μπορούν να συμβάλλουν στην απομάκρυνση κατεστραμμένων πρωτεϊνών.

Αντιγηρανση

Ρετινόλη: ο σύμμαχός στην αντιγήρανση

Είναι μία από τις ουσίες που απαντάται συχνά σε αντιρυτιδικές κρέμες. Μάθετε περισσότερα για την ευεργετική της δράση.

Αντιγηρανση

Αυτές είναι οι κύριες αιτίες της γήρανσης – Τα πρώτα σημάδια που θα δείτε στο πρόσωπό σας

Γενετικοί αλλά και περιβαλλοντικοί παράγοντες ευθύνονται για τη γήρανση του δέρματος. Μάθετε να τα αναγνωρίζετε για να μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε.

Αντιγηρανση

Το λάδι που χτυπάει απευθείας στο λίπος της κοιλιάς

Σύμφωνα με μια νέα επιστημονική μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Obesity, η συγκέντρωση λίπους στην κοιλιά είναι δυνατό να μειωθεί και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα ενσωματώνοντας στη μαγειρική ένα λάδι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα.

Αντιγηρανση

Το ελαιόλαδο σώζει την ομορφιά σας

Tο ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως η βιταμίνη E και οι πολυφαινόλες, αλλά και σε χλωροφύλλη (ειδικά το παρθένο ελαιόλαδο).

Αντιγηρανση

Ποια συστατικά πρέπει να αναζητάτε στις κρέμες αντιγήρανσης

Ανάμεσα στα διάφορα συστατικά που θα βρείτε στις αντιγηραντικές κρέμες, θα δείτε κάποια να κάνουν την εμφάνισή τους συχνότερα από άλλα, καθώς προσφέρουν λείανση στις ρυτίδες, ενυδάτωση και καλύτερη ελαστικότητα στο δέρμα.

Αντιγηρανση

Οι τροφές που αυξάνουν το κολλαγόνο

Το κολλαγόνο είναι ένας τύπος πρωτεΐνης που παρέχει στο δέρμα την δύναμη, την απαλότητα, την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα που χρειάζεται.