Αντιγήρανση

Αντιγηρανση

Η ορμόνη που δεν επιτρέπει να χάσετε βάρος

Η αυξητική ορμόνη, γνωστή ως GH, μπορεί να εμποδίσει την προσπάθεια απώλειας βάρους, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη του Πανεπιστημίου του Σάο Πάολο, στη Βραζιλία.

Αντιγηρανση

Ποιος είναι ο χρόνος ζωής για κάθε κατηγορία καλλυντικών

Σύμφωνα με απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο χρόνος ζωής ενός καλλυντικού είναι κατά μέσο όρο 30 μήνες από την ημερομηνία παρασκευής του.

Αντιγηρανση

Τι είναι το γλυκολικό οξύ

Το πιο δραστικό από την ομάδα των άλφα υδροξυοξέων – ΑΗΑ- το γλυκολικό οξύ, παράγεται από ένα φυσικό συστατικό, το ζαχαροκάλαμο.

Αντιγηρανση

Συμπληρώματα διατροφής: Πότε και πόσο

Μπορεί να έχετε τη σχεδόν τέλεια συστοιχία συμπληρωμάτων διατροφής για να ενισχύσετε τα πάντα, από τα κόκαλα μέχρι το αίμα στην καρδιά σας.

Αντιγηρανση

Θερμιδικός περιορισμός: Το κρυμμένο μυστικό για την αντιγήρανση

Ερευνητές που αναζητούν τα αίτια της κυτταρικής γήρανσης, έχουν διαπιστώσει πειραματικά ότι μία είναι η μέθοδος που βοηθά στην αντιγήρανση: ο θερμιδικός περιορισμός.

Αντιγηρανση

Ποιες γυναίκες γερνούν γρηγορότερα

Μολονότι οι κλινικοί γιατροί αναφέρουν πως το πρώτο σημείο στο γυναικείο σώμα που γερνάει είναι το εσωτερικό των μηρών, ωστόσο οι περισσότερες ώριμες γυναίκες μιλούν κυρίως για το κάτω μέρος των μπράτσων.

Αντιγηρανση

Όμορφη και μετά τα 50!

Ήδη, από την ηλικία των 20 ετών, η γυναίκα αρχίζει να χάνει κατά μέσο όρο 1% του κολλαγόνου ανά έτος. Οι ίνες του κολλαγόνου αραιώνουν, γίνονται άκαμπτες και λιγοστεύουν με την ηλικία.

Αντιγηρανση

Το πιο «αντιγηραντικό» είδος γυμναστικής

Ένα είδος γυμναστικής αναδείχθηκε «αντιγηραντικό», σε μελέτη ερευνητών από τη Mayo Clinic στις ΗΠΑ, καθώς διατήρησε τα κύτταρα νέα, ενισχύοντας την ικανότητα των μιτοχονδρίων να παράγουν ενέργεια.

Αντιγηρανση

Ποιοι αδυνατίζουν ευκολότερα; Γυναίκες VS άνδρες

Υπάρχει η πεποίθηση ότι όσον αφορά στο αδυνάτισμα οι άντρες είναι σε καλύτερη θέση συγκριτικά με τις γυναίκες.