Δέρμα

Δερμα

Επιταχύνετε τον μεταβολισμό του δέρματος για νεότητα

Το δέρμα έχει το δικό του μεταβολισμό. Ο μεταβολισμός του δέρματος αναφέρεται στις βιολογικές διεργασίες που εμφανίζονται μεταξύ των επιδερμικών και των δερματικών κυττάρων για να ρυθμίσουν το ρυθμό κυτταρικής κύησης, την παραγωγή κολλαγόνου και να αποκαταστήσουν τυχόν βλάβες που οφείλονται στο υπεριώδες φως ή στη γήρανση.

Δερμα

Πυκνά μαλλιά, φρύδια και βλεφαρίδες: Αυτές είναι οι θεραπείες

Το πρόβλημα της τριχόπτωσης και της γενικότερης απώλειας μαλλιών ταλαιπωρεί γυναίκες είτε λόγω κάποιου ορμονικού προβλήματος είτε λόγω εγκυμοσύνης, είτε λόγω ηλικίας.

Δερμα

Οι θεραπείες για την ακμή μετά τα 30

Η ακμή μπορεί να ταλαιπωρεί γυναίκες και άνδρες ακόμη και μετά από την εφηβεία.

Δερμα

Κρέμες BB και CC, PP και EE: Πώς θα τις ξεχωρίσετε;

Με μια κίνηση, προσφέρουν στην επιδερμίδα ότι χρειάζεται (αντιγήρανση, θρέψη, αντιοξειδωτικά, ενυδάτωση, προστασία) και καλύπτουν ελαφρά τις ατέλειες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να αποφύγουμε το μεικάπ.

Δερμα

Οικολογικό peeling για λαμπερό, υγιές και φωτεινό πρόσωπο

Θέλετε να ανανεώσετε το δέρμα σας, αλλά διαφωνείτε με τη χρήση χημικών και οξέων; Υπάρχει μια δυναμική αλλά και φυσική, ασφαλής μέθοδος απολέπισης και ανάπλασης σε βάθος.

Δερμα

Τα συστατικά για νεανικό λαιμό

Ο λαιµός εµφανίζει σηµάδια γήρανσης νωρίτερα από το πρόσωπο, το οποίο υποστηρίζεται από ένα στρώµα υποδόριου λίπους, εµπλουτισµένου µε αιµοφόρα αγγεία και σµηγµατογόνους αδένες.

Δερμα

Το αόρατο φιλμ που δεν αφήνει την κρέμα προσώπου να διεισδύσει στο δέρμα

Παρά την προσπάθεια που κάνετε για να ενυδατώσετε το δέρμα σας και να του δώσετε θρεπτικά για την υγεία και τη νεότητά του, συστατικά, το αποτέλεσμα είναι αποθαρρυντικό.

Δερμα

Αυτά περιέχουν οι κρέμες ματιών που χρησιμοποιούν οι δερματολόγοι

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο το δέρμα γύρω από τα μάτια τείνει να φαίνεται πρώτο πιο γερασμένο.

Δερμα

Μεσοθεραπεία με βιομιμητικά πεπτίδια

Με την πάροδο του χρόνου η φυσική παραγωγή πεπτιδίων στο δέρμα μειώνεται, συνεπώς χρειάζεται να το ανατροφοδοτήσουμε ώστε να διατηρήσουμε την υγιή του εμφάνιση.