Δέρμα

Δερμα

Οι μύθοι γύρω από τη στεγνή απολέπιση

Το στεγνό βούρτσισμα αποτελεί μια μέθοδο απολέπισης, απλή και «σπιτική».

Δερμα

Αλλαγή στο χρώμα των νυχιών- Τι μπορεί να σημαίνει για την υγεία σας

Οι αλλαγές στο χρώμα των νυχιών, χωρίς προφανή λόγο, είναι κάτι που δεν πρέπει να το παίρνετε αψήφιστα.

Δερμα

Τι είναι το κεγχρίο- Πως το αναγνωρίζετε

Το κεγχρίο είναι μια μικρή, λευκή ή κιτρινωπή κύστη που εμφανίζεται είτε μεμονωμένα είτε σε συστάδα, στην πλειονότητα των περιπτώσεων επάνω στη μύτη, στα βλέφαρα ή στα μάγουλα.

Δερμα

Τι είναι ο σταφυλόκοκκος- Πώς μεταδίδεται- Πώς θεραπεύεται

Ο σταφυλόκοκκος είναι μικρόβιο που προκαλεί τη σταφυλοκοκκίαση, την πιο σημαντική αιτία βακτηριακής λοίμωξης στο γενικό πληθυσμό.

Δερμα

Τι είναι η νευροδερματίτιδα- πώς αντιμετωπίζεται

Η νευροδερματίτιδα είναι μία πάθηση του δέρματος που χαρακτηρίζεται από χρόνια φαγούρα ή ερεθισμό. Πρόκειται για ατοπική πάθηση, δηλαδή παραμένει αδιευκρίνιστη η αιτία που την προκαλεί, δεν θεωρείται όμως σοβαρή.

Δερμα

Τι είναι η μεσοθεραπεία σύσφιξης DMAE

Το σφιχτό δέρμα είναι σημάδι νεότητας και υγείας και είναι κάτι που όλοι επιθυμούν να διατηρήσουν. Παρόλα αυτά καθώς μεγαλώνετε και ώντας εκτεθειμένοι στην ατμοσφαιρική ρύπανση, την ηλιακή ακτινοβολία αλλά το σύγχρονο τρόπο ζωής, το δέρμα χαλαρώνει και χάνει τη νεανική του όψη.

Δερμα

Εξαφανίστε τις ουλές της ακμής με 4 τρόπους

Οι ουλές της ακμής (όμοιες με αυτές της ανεμοβλογιάς) έχουν την ιδιαιτερότητα ότι βρίσκονται κάτω από το δέρμα με αποτέλεσμα να τραβάνε την επιδερμίδα προς τα κάτω και να σχηματίζεται εντύπωμα (βαθούλωμα).

Δερμα

Ακμή στα οπίσθια: Αντιμετωπίστε την

Η ακμή στα οπίσθια δεν είναι πραγματικά ακμή. Στην πραγματικότητα είναι κάτι σαν φλεγμονή που δημιουργείται επειδή οι θύλακες της τρίχας γυρνούν προς τα μέσα και κατ΄επέκταση αυτό επηρεάζει αυτή την περιοχή.

Δερμα

Λεύκανση στο δέρμα με μεσοθεραπεία

Κανείς δεν θέλει μια επιδερμίδα με σημάδια, πανάδες και δυσχρωμίες, ωστόσο πολλές φορές, ειδικά μετά το καλοκαίρι και την έκθεσή μας στον ήλιο, πολλές φορές εμφανίζονται στο πρόσωπό προκαλώντας την αίσθηση της «βρωμιάς».