Δέρμα

Δερμα

Περιποίηση του δέρματος στο γυμναστήριο: Τι να κάνετε πριν και μετά

Είναι γνωστό ότι η γυμναστική είναι ευεργετική τόσο για την ψυχική όσο και για την σωματική μας υγεία. Αλλά τι γίνεται με το δέρμα μας; Αυτά είναι όσα πρέπει να προσέξουμε πριν και μετά την άσκηση.

Δερμα

5 μύθοι για την ακμή των ενηλίκων

Ίσως νόμιζες ότι η ακμή είναι ένα πρόβλημα που αφορά μόνο τους έφηβους. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί μύθοι κυκλοφορούν για την ακμή.

Δερμα

Ασφαλέστερα τα βιολογικά φάρμακα για την ψωρίαση, σύμφωνα με νέα έρευνα

Νέα μελέτη συνέκρινε τα βιολογικά φάρμακα, που στοχεύουν συγκεκριμένα σημεία του ανοσοποιητικού συστήματος, με φάρμακα όπως η μεθοτρεξάτη, που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ψωρίασης ήδη από τη δεκαετία του ’60.

Δερμα

Laser Αλεξανδρίτης Vs IPL: Σε τι διαφέρουν;

Αν έχετε εξετάσει τις επιλογές για μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας, τότε πιθανότατα έχετε συναντήσει τη δυνατότητα αποτρίχωσης με Laser και με IPL και ενδεχομένως έχετε αναρωτηθεί σε τι διαφέρουν.

Δερμα

5 τροφές που κάνουν το δέρμα να “λάμπει”

Είμαστε ό,τι τρώμε. Στην περίπτωση της καθαρής επιδερμίδας, η περιποίηση με κρέμες και λοσιόν δεν έχει καμία αξία αν δεν ξεκινά από μέσα: από τις τροφές που καταναλώνουμε.

Δερμα

Πώς επηρέαζει το αλκοόλ το δέρμα σας

Ίσως έχετε διαπιστώσει ότι η συχνή κατανάλωση αλκοόλ αφήνει το δέρμα σας πρησμένο και κουρασμένο. Αυτό εξηγείται επιστημονικά και υπάρχουν τρόποι να λάβετε τα μέτρα σας.

Δερμα

Αυτά είναι τα βήματα της κορεάτικης ρουτίνας ομορφιάς

Η φιλοσοφία της ομορφιάς που προέρχεται από τη Νότια Κορέα, είναι κάτι παραπάνω από τάση, αφού εκατομμύρια γυναίκες την ακολουθούν ευλαβικά.

Δερμα

9 “ύπουλα” σημεία στα οποία μπορεί να εμφανιστεί καρκίνος του δέρματος

Όχι μόνο αυτά τα σημεία δεν είναι προφανή, αλλά μερικά από αυτά δεν έχουν καν “δέρμα”, τουλάχιστον έτσι όπως το έχουμε στο μυαλό μας. Δείτε ποια είναι και λάβετε τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Δερμα

Πώς η αλλαγή των καθημερινών σας συνηθειών μπορεί να βελτιώσει την όψη του δέρματός σας

Για να διατηρήσετε το δέρμα σας νέο, υγιές και χωρίς ρυτίδες, αλλάξτε την καθημερινότητά σας.