ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Dermaplaning: Η νέα τεχνική απολέπισης του προσώπου με… ξύρισμα

Αισθητικoί και δερματολόγοι του εξωτερικού απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα των πελατών της με νυστέρι – μια τεχνική που δείχνει ανατριχιαστική αλλά φαίνεται ότι έχει αποτελέσματα.

Η διαδικασία θεωρείται ότι αναδεικνύει την επιδερμίδα και επιτρέπει στα προϊόντα περιποίησης του δέρματος να διεισδύουν καλύτερα στο δέρμα.

Ουσιαστικά, μιλάμε για ξύρισμα του προσώπου με νυστέρι. Η Marie Rosepink, αισθητικός από το Scottsdale της Αριζόνα, δήλωσε: “Οι άνθρωποι αγαπούν το dermaplane. Οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν να αισθάνονται το δέρμα τους τόσο λείο.”

Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε πώς λειτουργεί η διαδικασία:

Η τακτική απολέπιση είναι ένα σημαντικό βήμα στη διατήρηση της υγιούς επιδερμίδας. Το Dermaplane είναι κατάλληλο για τους περισσότερους τύπους δέρματος.

Μεταξύ των φαν του dermaplaning είναι η Kim Kardashian και η Rachel Zoe. Μάλιστα, η συγκεκριμένη τεχνική πηγαίνει μέχρι την Κλεοπάτρα και την Marilyn Monroe, ενώ στην Ιαπωνία είναι διαδεδομένη με το όνομα kao sori.

Το Dermaplane είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να αφαιρέσετε το νεκρό δέρμα. Ως αποτέλεσμα το δέρμα δείχνει και μοιάζει πιο απαλό.

«Τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος διεισδύουν καλύτερα, το μακιγιάζ κάθεται καλύτερα και το δέρμα είναι λιγότερο θαμπό και συσσωρευμένο».

Τα οφέλη του Dermaplaning:

  1. Είναι μια ασφαλής διαδικασία για την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων του δέρματος.
  2. Εξαλείφει τις τρίχες του προσώπου που παγιδεύουν βακτήρια.
  3. Εξασφαλίζει απαλότερο δέρμα.
  4. Μειώνει την εμφάνιση των ουλών ακμής.
  5. Μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών.
  6. Λειτουργεί στους περισσότερους τύπους δέρματος.