ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Τι είναι η μέθοδος αντιγήρανσης προσώπου Endermolift

Μη επεμβατική θεραπεία που υπόσχεται φυσική αύξηση της παραγωγής υαλουρονικού οξέος κατά 80%, το Endermolift δίνει το αποτελέσμα του λίφτινγκ, αλλά χωρίς νυστέρι!

Το Endermolift™ ή αλλιώς “η μηχανική διέγερση κολλαγόνου” είναι μία 100% φυσική διαδικασία ανανέωσης του προσώπου που έχει σα βάση το λεμφικό μασάζ.

Με το πέρας του χρόνου, οι αποθήκες του κολλαγόνου εξαντλούνται, το δέρμα αρχίζει να χάνει την πυκνότητά του, σταδιακά λεπταίνει και χαλαρώνει. Εξαιτίας του καπνίσματος, του στρες και της μόλυνσης επηρεάζεται η μικροκυκλοφορία του αίματος και των λέμφων και λόγω της συσσώρευσης τοξινών παρατηρείται στο δέρμα απώλεια της ελαστικότητας.

Το LPG, μέσω της μηχανικής διέγερσης που προκαλείται από την κεφαλή Lift, πραγματοποιεί βελτίωση της αιμάτωσης και αποβολή των τοξινών, ανανεώνοντας έτσι την επιδερμίδα.

Ειδικά τροποποιημένες φόρμουλες με υαλουρονικό οξύ, ελαστίνη, βιταμίνη C χωρίς Paraben και Phenoxyethanol αποκαθιστούν την απώλεια υγρασίας και επαναφέρουν την ελαστικότητα του δέρματος. 

Διεγείροντας το δερματικό ιστό και τα κύτταρα (ινοβλάστες), που είναι υπεύθυνα για τη νεανική εμφάνιση του δέρματος, η θεραπεία Endermolift™ ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, συσφίγγοντας κατά αυτόν τον τρόπο το γηρασμένο δέρμα.

Αποτελέσματα

Μετά την ολοκλήρωση μιας συνεδρίας, η μικροκυκλοφορία του προσώπου σας είναι αισθητά βελτιωμένη, οι ιστοί οξυγονωμένοι, ενώ το δέρμα φαίνεται πιο φρέσκο και λαμπερό.

Η μέθοδος LPG ENDERMOLIFT είναι μια διπλή θεραπεία: Από τη μια, οι κεφαλές Lift της LPG® διοχετεύουν μικροπαλμούς στην επιφάνεια του δέρματος, διεγείροντας τους ινοβλάστες για την φυσική ενεργοποίηση της διαδικασίας παραγωγής κολλαγόνου ελαστίνης. Οι ειδικά τροποποιημένες φόρμουλες της LPG® με υαλουρονικό οξύ, ελαστίνη και βιταμίνη C, (χωρίς Paraben και Phenoxyethanol), αποκαθιστούν την απώλεια υγρασίας και επαναφέρουν την ελαστικότητα του δέρματος στο πρόσωπο. Από την άλλη, η εφαρμογή του EndermoLift™ δρα συνεργατικά με τις αποκλειστικές βιοτεχνολογικές φόρμουλές της LPG® για την ολιστική αντιμετώπιση της γήρανσης.

Το 2013 διεξήχθη η επιστημονική κλινική έρευνα Humbert σε ομάδα εθελοντών από 25 έως 50 ετών κατά την οποία αποδείχτηκαν μέσω βιοψίας τα ακόλουθα:

 1. Παραγωγή νέου κολλαγόνου ικανού για την αναδόμηση της επιδερμίδας
  → Βελτίωση της χαλάρωσης κατά 23% και μείωση των ρυτίδων
  κατά 21%.
 2. Φυσική αύξηση της παραγωγής ελαστινων ινών κατά 46%
  → Βελτίωση της συνολικής σφριγηλότητας.
 3. Φυσική αύξηση της παραγωγής υαλουρονικού οξέος κατά 80%
  → Βελτίωση στην επαναφορά του χαμένου όγκου στο πρόσωπο.