ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Λεύκανση στο δέρμα με μεσοθεραπεία

Κανείς δεν θέλει μια επιδερμίδα με σημάδια, πανάδες και δυσχρωμίες, ωστόσο πολλές φορές, ειδικά μετά το καλοκαίρι και την έκθεσή μας στον ήλιο, πολλές φορές εμφανίζονται στο πρόσωπό προκαλώντας την αίσθηση της «βρωμιάς».

Το πρόβλημα αντιμετωπίζεται όταν συνδυάζεται η ενέσιμη μεσοθεραπεία με τη δράση των AHA.

Συγκεκριμένα, η μεσοθεραπεία λεύκανσης είναι μία ενέσιμη μέθοδος με βάση το γλυκολικό οξύ, που απομακρύνει σταδιακά τις ατέλειες αυτές, απαλύνει τις μελαγχρώσεις και χαρίζει ομοιόμορφο τόνο του δέρματος ενώ παράλληλα αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Η διαδικασία

Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται με μικροενέσεις και δρα απευθείας στη μεσαία στοιβάδα του δέρματος. Το γλυκολικό οξύ ανήκει στα άλφα υδροξέα (AHA) και αποτελεί ένα φυσικό συστατικό που προέρχεται από το ζαχαροκάλαμο, ωστόσο μπορεί να δημιουργηθεί και συνθετικά. Τα πλεονεκτήματά του είναι πολλά: Έχει ισχυρή απολεπιστική δράση, βοηθώντας το δέρμα να απαλλαγεί από τα νεκρά κύτταρα. Αποφράσσει τους πόρους, απομακρύνοντας επίσης σημάδια ακμής, αλλά και κάθε είδους δυσχρωμία, ενώ μειώνει και τις λεπτές ρυτίδες.

Μετά από την θεραπεία

Η όλη διαδικασία της μεσοθεραπείας για λεύκανση διαρκεί 25-30 λεπτά και γίνεται μόνο με τη χρήση αναισθητικής κρέμας, ενώ μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητές σας ακόμα και την ίδια ημέρα. Ίσως υπάρχει ελαφριά ερυθρότητα στην περιοχή που όμως είναι φυσιολογική και σταδιακά υποχωρεί.

Αποτελέσματα

Η διαφορά φαίνεται από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Οι δυσχρωμίες απαλύνουν και σταδιακά εξαφανίζονται, το δέρμα λευκαίνει είναι φρέσκο και ανανεωμένο. Πολλές φορές η θεραπεία εφαρμόζεται σε συνδυασμό με χημικό peeling, για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Τα μαύρα στίγματα μειώνονται, οι ελεύθερες ρίζες αδρανοποιούνται και η επιδερμίδα είναι λαμπερή και απαλή.