ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Αποτελέσματα λιποαναρρόφησης στο λαιμό, χωρίς νυστέρι

Με την πάροδο του χρόνου ο λαιμός παρουσιάζει χαλάρωση προσθέτοντάς μας χρόνια. Όσο και να περιποιούμαστε την επιδερμίδα του προσώπου, ο λαιμός αποκαλύπτει την ηλικία μας.

Αυτό συμβαίνει γιατί ο λαιμός έχει λιγότερους σμηγματογόνους αδένες από ότι το πρόσωπο γι αυτό το δέρμα του είναι πιο λεπτό.

Μια μη επεμβατική θεραπεία μπορεί να δώσει αποτελέσματα λιποδιάλυσης στην περιοχή και να πετύχει αποτελέσματα λιποαναρρόφησης.

Το smart lipo λαιμού είναι μία καινοτόμος, αναίμακτη μέθοδος λιποαναρρόφησης. Έχει επίσημη έγκριση από τον Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA) της Αμερικής  αφού δοκιμάστηκε επί μία πενταετία και εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στη Μ. Βρετανία το 2006. 

Στην ουσία είναι μία ελάχιστα επεμβατική τεχνική η οποία διακρίνεται για την ασφάλεια και τα άριστα αποτελέσματα που επιφέρει. 

Πώς λειτουργεί

Το smart lipo είναι ένα laser λιποδιάλυσης που εκτός από την περιοχή του λαιμού, εφαρμόζεται και σε όλες τις περιοχές του σώματος όπου παρατηρείται συσσώρευση λίπους, όπως πχ οι  γλουτοί, οι μηροί, η κοιλιά κτλ. Πρόκειται για ένα ND: YAG laser με υψηλή ισχύ 40 Hz. Η ενέργεια του laser διοχετεύεται μέσω μιας οπτικής ίνας 300 micron, η οποία τοποθετείται στο υποδόριο λίπος της υπό θεραπείας περιοχής.

Το laser δρα απευθείας πάνω στα λιποκύτταρα σπάζοντας το εξωτερικό τους τοίχωμα και στη συνέχεια διαλύοντας τα μέσω της υψηλής θερμοκρασίας που αναπτύσσεται χωρίς να επηρεάζει τους υποκείμενους ιστούς του δέρματος της περιοχής. 

Με το smart lipo λαιμού το υποδόριο λίπος διαλύεται και μετατρέπεται σε ένα υγρό, το οποίο είτε απορροφάται  μέσω των φυσιολογικών μηχανισμών του οργανισμού και μεταβολίζεται στο ήπαρ, είτε αναρροφάται μέσω της ειδικής κάνουλας.

Πλεονεκτήματα της μεθόδου

*Το ανεπιθύμητο λίπος απομακρύνεται

*Το χαλαρό δέρμα εξαφανίζεται

*Το δέρμα συσφίγγεται

*Οι μώλωπες που εμφανίζονται είναι ελάχιστοι

*Το οίδημα είναι πολύ ελαφρύ

*Δεν υπάρχει καθόλου αιμορραγία

*Η οπή είναι πολύ μικρή (1.5mm)

Σε ποιους απευθύνεται

Κατάλληλοι για να προχωρήσουν σε smart lipo λαιμού είναι όλοι οι άνδρες και οι γυναίκες  που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την εικόνα που παρουσιάζει ο λαιμός τους εξαιτίας του περιττού λίπους και της χαλάρωσης. Θα πρέπει να μην αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και να έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες όσον αφορά το αποτέλεσμα. Το smart lipo λαιμού είναι δυνατό να εφαρμοστεί και σε μεγαλύτερης ηλικίας άτομα που οι άλλες επεμβατικές μέθοδοι είναι απαγορευτικές. Ενδείκνυται ιδιαίτερα για όσους δεν έχουν αρκετό χρόνο στη διάθεσή τους και θέλουν μια δραστική λύση στο πρόβλημα χωρίς νυστέρι.

Η διαδικασία

H εφαρμογή του smart lipo λαιμού πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία. Ο ασθενής διατηρεί πλήρως τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της θεραπείας και είναι σε θέση να αντιληφθεί όλη τη διαδικασία. Στη συνέχεια εφαρμόζεται το laser στα προβληματικά σημεία. Εάν η συγκέντρωση του πλεονάζοντος λίπους είναι σχετικά μικρή μεταβολίζεται στον οργανισμό, εάν είναι μεγαλύτερη αναρροφάται με τη βοήθεια της ειδικής μικροκάνουλας.

H διαδικασία εφαρμογής του smart lipo λαιμού έχει διάρκεια από 45 λεπτά έως μία ώρα, αναλόγως το μέγεθος του προβλήματος. Συνήθως μία συνεδρία είναι αρκετή. Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις χρειάζεται δεύτερη.

Η εφαρμογή του smart lipo λαιμού είναι τελείως ανώδυνη. Δεν προκαλεί πόνο αλλά μια αίσθηση καύσου η οποία δεν γίνεται αντιληπτή λόγω της τοπικής αναισθησίας που εφαρμόζεται.

Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα 

Τα αποτελέσματα από την εφαρμογή του smart lipo λαιμού θα γίνουν αντιληπτά μετά από 4 με 5 εβδομάδες ενώ τα οριστικά αποτελέσματα γίνονται ορατά με την πάροδο 2 μηνών περίπου. Τα αποτελέσματα από την εφαρμογή του smart lipo λαιμού έχουν μακρά διάρκεια και δεν αλλοιώνονται ακόμη και ύστερα από μια πιθανή πρόσληψη βάρους.

Αποθεραπεία

Η αποθεραπεία γίνεται άμεσα. Η μόνη εμφανής παρενέργεια είναι η εμφάνιση μωλώπων που μετά από μερικές ημέρες υποχωρούν. Ο μοναδικός περιορισμός είναι πως θα χρειαστεί να φέρει ελαστική επίδεση τις πρώτες 24 ώρες και να μην εκτεθεί στην ηλιακή ακτινοβολία για ένα δεκαήμερο.