ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Sandra Bullock: Πώς “καμουφλάρει” τα 55 της χρόνια (pics)

Παρόλο που πάντα ήταν μια όμορφη γυναίκα, καθώς περνούσαν τα χρόνια, αναγκάστηκε να ζητήσει τη βοήθεια των πλαστικών χειρούργων. Σήμερα, στα 55 της, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλαίσθητο.

Είναι προφανές ότι όλοι προσπαθούν να παραμείνουν νέοι όσο το δυνατόν περισσότερο. Αν συγκρίνει κάποιος τις φωτογραφίες της Sandra Bullock πριν και μετά την πλαστική χειρουργική, θα καταλάβει ότι έχουν γίνει αλλαγές, οι οποίες όμως είναι διακριτικές.

Η πιο γνωστή πλαστική της είναι αυτή στη μύτη. Όταν η Sandra ήταν μικρή, η αδερφή της Gestine της έσπασε τη μύτη κατά λάθος. Ή τουλάχιστον, εκεί έχει αποδώσει η ίδια τη διαφοροποίηση στη μύτη της, σε σχέση με τα εφηβικά της χρόνια.

Αναφέρεται ότι η ρινοπλαστική της θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες στο Χόλιγουντ. Η νέα της μύτη είναι πιο εκλεπτυσμένη και η γέφυρα είναι στενότερη από πριν.

Έχει αναφερθεί επίσης ότι η Sandra Bullock έχει κάνει botox για να απομακρύνει τις ρυτίδες.

Αριστερά, είναι μια φωτογραφία από το 2014 και στα δεξιά από το 2017. Οι ρυτίδες του προσώπου έχουν εξαφανιστεί εμφανώς και αυτό θα μπορούσε να οφείλεται σε ένα λίφτινγκ ή σε κάποιο τύπος ενέσεων (Xeomin, Dysport ή Botox). Υπάρχει ενδεχόμενο να έχει κάνει και brow lift για να απαλύνει τις ρυτίδες στο μέτωπο και ανάμεσα στα φρύδια.

Ωστόσο, η ίδια έχει απαντήσει σε κάποιες από τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει. Πολλοί σχολίασαν το πρησμένο της πρόσωπο στα Όσκαρ του 2018.

“Σε εκείνα τα Oscars ήμουν άρρωστη και είχα αλλεργίες, αλλά είπα “Θα πάω”. “Είναι μέρος της δουλειάς μου και είμαι ευτυχής που μπορώ να είμαι εκεί. Μετά όμως, την επόμενη μέρα, άρχισαν να λένε: “Έχει βάλει ζυγωματικά και εμφυτεύματα.” Όταν είδα τις φωτογραφίες και πόσο πρησμένη ήμουν, κατάλαβα γιατί το έλεγαν. Αλλά σκέφτηκα, “Λοιπόν, αν έβαλα fillers, τα έβαλα μόνο πάνω πάνω, που δεν είναι και πολύ καλό. “

Μπορεί σε εκείνη την περίπτωση, η Sandra Bullock να έμοιαζε διαφορετική λόγω αλλεργιών, αλλά το σίγουρο είναι ότι έχει αλλάξει πολύ μέσα στα χρόνια και δεν οφείλεται μόνο στη γενετική. Βέβαια, παραμένει όμορφη και με νεανική όψη όσο πλησιάζει να κλείσει τα 55 της χρόνια.