ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Ολική μεταμόρφωση με πλαστική στην Νότια Κορέα! (pics)

Η Νότια Κορέα είναι δικαιωματικά η πρωταθλήτρια της πλαστικής χειρουργικής – σε τέτοιο βαθμό που πολλές φορές οι γονείς κάνουν δώρο στα παιδιά τους μια επέμβαση βλεφαροπλαστικής λίγο πριν ξεκινήσουν το κολέγιο.

Η Νότια Κορέα είναι σήμερα η χώρα όπου οι κάτοικοι κάνουν τις περισσότερες πλαστικές και βρίσκεται πρώτη στη λίστα των επεμβάσεων, μπροστά από τις ΗΠΑ! Οι πελάτισσες είναι πολύ νεαρά κορίτσια και τα έξοδα πληρώνουν συνήθως οι γονείς. Στη χώρα το να βρεις έναν σύζυγο είναι εξίσου κρίσιμο με το να βρεις μια δουλειά, επομένως όλα τα μέσα επιτρέπονται. Κι αυτό ισχύει στη Νότια Κορέα τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες.

Εθνικό σπορ οι πλαστικές!

Στη Σεούλ το «σπορ» δεν κρύβεται, αφού μετρό, δημόσιες συγκοινωνίες και άλλοι δημόσιοι χώροι είναι γεμάτοι από σχετικές διαφημίσεις. Υπάρχει ακόμη και « Surgery Street », ένας δρόμος γεμάτος με κλινικές πλαστικής. Η πιο συνηθισμένη διαφήμιση στη χώρα είναι αυτή που σημειώνει «before, after» για να δείξει τα θαύματα του πλαστικού. Στην τηλεόραση οι σταρ έρχονται να διηγηθούν πώς τα πήγαν με τον πλαστικό τους και τι άλλες επεμβάσεις έμειναν να γίνουν.

Οι κλινικές πλαστικής χειρουργικής στη Νότια Κορέα θεωρούνται οι καλύτερες στον κόσμο, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι γυναίκες από άλλες ασιατικές χώρες, όπως η Κίνα και η Ιαπωνία, πετούν τακτικά στη Νότια Κορέα για να κάνουν επεμβάσεις. Η κυβέρνηση είναι πολύ περήφανη για τις επιδόσεις και ελπίζει να γίνει πρώτη επιλογή παγκοσμίως για άνδρες και γυναίκες.

Άλλοι άνθρωποι!

Το γύρο του Διαδικτύου έκανε πριν από καιρό η φωτογραφία τριών γυναικών στις οποίες δεν επετράπη να περάσουν τον έλεγχο σε αεροδρόμιο της Νότιας Κορέας. Ο λόγος ήταν ότι οι φωτογραφίες των διαβατηρίων τους δεν ταίριαζαν πλέον με τα πρόσωπά τους καθώς είχαν υποβληθεί σε ολική πλαστική εγχείρηση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.