ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Beyoncé: H (μικρή) αλλαγή της “Queen” μέσα στα χρόνια (pics)

Είναι η βασίλισσα της r’n’b, ένα από πιο αγαπητά πρόσωπα στην Αμερική, trendsetter και show-woman.

Είναι στο μουσικό προσκήνιο επί πολλά χρόνια, πρώτα στις Destiny’s Child και μετά κάνοντας λαμπρή σόλο καριέρα. Το γεγονός ότι είναι ενεργή τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα επιτρέπει να παρατηρήσουμε ενδεχομένως αλλαγές στο πρόσωπο και το σώμα της. Τα σκανδαλοθηρικά έντυπα συχνά ασχολούνται με την παραφιλολογία των πλαστικών της, χρεώνοντάς τις και κάποιες επεμβάσεις που δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Μετά την εγκυμοσύνη της το 2017, φούντωσαν οι φήμες για fillers στα χείλη. Ωστόσο οι ειδικοί αποφάνθηκαν ότι οφείλονταν σε άλλη αιτία: «Η εγκυμοσύνη μπορεί να κάνει τα χείλη να πρηστούν. Θεωρείται μία από τις παρενέργειες», λέει ο Δρ Νέστωρ Δημοσθένους, γιατρός στη Harley Street’s PHI Clinic. «Οι γυναίκες συνήθως συγκρατούν υγρά στα πόδια, τους αστραγάλους και τις πατούσες, αλλά μπορεί επίσης να επηρεάσει και τα χέρια ή το πρόσωπό τους. Δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο για τις γυναίκες, ειδικά αυτές που βρίσκονται στο 2ο ή 3ο τρίμηνο της κύησης μια μέρα να ξυπνήσουν με πρησμένα χείλη.»

Μια ακόμα αλλαγή που της καταλογίζουν είναι η αλλαγή του χρώματος στο δέρμα της. Συγκεκριμένα, πολλοί αναφέρουν ότι ενδεχομένως να έχει προχωρήσει σε κάποια θεραπεία για να το κάνει πιο ανοιχτόχρωμο, αλλά ίσως η μεγάλη διαφορά οφείλεται στο make-up και τα φλας των φωτογράφων.

Πολλοί εντοπίζουν αλλαγή στη μύτη της, την οποία αποδίδουν σε ρινοπλαστική, η οποία όμως δεν αλλοίωσε το πρόσωπό της.

Η πλαστική επέμβαση στην οποία επίσης φαίνεται ότι κατά πάσα πιθανότητα έχει προχωρήσει είναι η αυξητική στήθους. Το αποτέλεσμα συνεχίζει να φαίνεται φυσικό καθώς το τονισμένο μπούστο ταιριάζει με τις πλούσιες καμπύλες της και την έντονη περιφέρεια. Κάποιοι αναφέρουν ότι η ενίσχυση του μεγέθους του στήθους της μπορεί να οφείλεται σε επιπλέον κιλά ή τις  εγκυμοσύνες της.

Ωστόσο, ειδικοί έχουν εντοπίσει αυτή τη φωτογραφία από το 2006, στην οποία διακρίνεται ένα σημάδι που υποτίθεται είναι μετεγχειρητική ουλή.

Όπως και να έχει η Beyoncé παραμένει λαμπερή και φυσική στα 37 της, χωρίς σημαντικές διάφορες από τον καιρό που την πρωτογνωρίσαμε.