ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Εντονο περίγραμμα και νεανικά χείλη με ραδιοσυχνότητες

Η πιο πρόσφατη εφαρμογή του συστήματος Thermage, που κάνει σύσφιξη στο δέρμα με ραδιοσυχνότητες, είναι το Thermage Lips.

Η εφαρμογή πραγματοποιείται, χρησιμοποιώντας ειδικές μικρές κεφαλές, με τη βοήθεια των οποίων τονίζεται το περίγραμμα των χειλιών, ενώ με εφαρμογή πάνω στα χείλη η όψη τους δείχνει πιο λείο και νεανικό. 

Ταυτόχρονα, επιτυγχάνεται σημαντική λείανση και στην περιοχή πάνω από τα χείλη, “μειώνοντας” και την απόσταση μεταξύ στόματος και μύτης. Η θεραπεία είναι ανώδυνη. Ο γιατρός κάνει 6-8 “περάσματα” της κεφαλής στο δέρμα πάνω από τα χείλη και στο όριο των χειλιών. Ακολουθεί εφαρμογή στο ερυθρό των χειλιών. Τα χείλη γίνονται πιο νεανικά, πιο σαρκώδη και με πιο έντονο περίγραμμα.

Διάρκεια θεραπείας

Η διαδικασία διαρκεί 15-20 λεπτά. Το Thermage γενικά απαιτεί μόνο μία συνεδρία (μονοθεραπεία), όμως για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα μπορούμε να κάνουμε μια επαναληπτική θεραπεία 20-30 ημέρες μετά. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά μακροπρόθεσμο, με διάρκεια ζωής έως και 7 έτη. Μετά τη θεραπεία ακολουθούμε κανονικά το πρόγραμμά μας, χωρίς οιδήματα και μώλωπες.

Κίνδυνοι- επιπλοκές

Παλαιότερα, όταν το Thermage είχε διάρκεια παλμού 6 δευτερόλεπτα, είχαν σπάνια αναφερθεί περιπτώσεις ερεθισμών με μικρά “βαθουλώματα” από υπερβολική θεραπεία ή και “φουσκωματάκια”. Από το 2008 με την εξέλιξη του Thermage NXT και ακόμα περισσότερο από το 2011 με το Thermage CPT δεν έχει παρουσιαστεί ή αναφερθεί καμία επιπλοκή.

Ιδανικοί υποψήφιοι

Άτομα με πρόβλημα μικρού ή μέσου βαθμού, που δεν παρουσιάζουν προχωρημένη ρυτίδωση πάνω από τα χείλη. Μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε ηλικία για τόνωση του περιγράμματος και αύξηση του όγκου στα χείλη.

Συνδυαστικές θεραπείες

Μπορεί να συνδυαστεί με Fraxel Laser για ακόμα πιο λείο δέρμα πάνω από τα χείλη και με υαλουρονικό οξύ για πιο σαρκώδη χείλη.

Δείτε και αυτό: Χείλη φυσικά αισθησιακά με έγχυση λίπους