ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

3 μη επεμβατικοί τρόποι για να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα

Πολλές φορές η κυτταρίτιδα επιμένει, παρά τη γυμναστική και την ισορροπημένη διατροφή. Όταν οι κρέμες δεν έχουν αποτέλεσμα, είναι σκόπιμο να εξετάσετε θεραπείες που θα σας απαλλάξουν από την κυτταρίτιδα, πάντα χωρίς νυστέρι.

Cellulaze

Η θεραπεία Cellulaze αποτελεί μια νέα επαναστατική ελάχιστα επεμβατική μέθοδο αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, με αισθητικό αποτέλεσμα διάρκειας περισσότερων των τριών ετών, σύμφωνα με τις τελευταίες κλινικές μελέτες. Είναι εγκεκριμένη από τον Ομοσπονδιακό Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ και εφαρμόζεται με επιτυχία στην Αμερική και στην Αγγλία από το 2012, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τη σοβαρή κυτταρίτιδα (τύπου 3 ή 4), αυτήν δηλ. που ευθύνεται για την εικόνα της «φλούδας του πορτοκαλιού» στο δέρμα.

Η θεραπεία Cellulaze αντιμετωπίζει το πρόβλημα της κυτταρίτιδας στη ρίζα του και απαιτεί μόλις μία εφαρμογή.

Η θεραπεία διαρκεί περίπου μία ώρα. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, για το τελικό όμως αποτέλεσμα (για να ολοκληρωθεί ομοιόμορφα η ίνωση και να φανεί το αποτέλεσμα της κολλαγογένεσης) απαιτούνται 4 περίπου εβδομάδες.

Vaser Shape

To Vaser Shape είναι ιδανικόο για να βοηθήσει λεπτά άτομα με εντοπισμένο τοπικό πάχος, και μεσαίου βάρους ή υπέρβαρους άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να ενισχύσουν το φυσικό τους προφίλ, αφαιρώντας επιλεκτικά τα αντιαισθητικά αποθέματα λίπους.

Η πίεση των υπερήχων παράγει μικροφυσαλίδες αέρα μέσα στα λιποκύτταρα, αυξάνοντας έτσι την ενδολιποκυτταρική πίεση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την διάσπαση των κυτταρικών μεμβρανών, και επακόλουθη μηχανική λύση των λιποκυττάρων. Το περιεχόμενο των λιποκυττάρων μεταφέρονται μέσω του αγγειακού και λεμφικού συστήματος, όπου και αποβάλλεται από τα ούρα.  Πετυχαίνει μείωση 2-6 πόντων στα επιθυμητά σημεία ανά συνεδρία.

Μια συνεδρία διαρκεί από 30 λεπτά έως και 60 λεπτά. Ο αριθμός των συνεδριών καθώς και τα μεσοδιαστήματα μεταξύ δύο κύριων θεραπειών καθορίζονται μετά από ειδικό διαγνωστικό έλεγχο Cellu-Check. 

Venus Legacy

Το Venus Legacy είναι μια επαναστατική θεραπεία ιδιαίτερα αποτελεσματική στην μείωση της περιφέρειας, στη βελτίωση της κυτταρίτιδας, τη σύσφιξη του δέρματος και στη μείωση των ρυτίδων σε πρόσωπο και λαιμό. Eφαρμόζει την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων πολλαπλής πολικότητας σε συνδυασμό με τα παλμικά μαγνητικά πεδία.

Με τον συνδυασμό αυτό πετυχαίνουμε ένα χαλαρωτικό θεραπευτικό μασάζ επάνω στο δέρμα, έτσι ώστε η θερμική αντίδραση που δημιουργείται  από την τριβή επάνω στον ιστό να ενεργοποιεί την φυσική ιαματική απόκριση του σώματος. Το ενεργό κολλαγόνο στο δέρμα συστέλλεται και πετυχαίνουμε δέρμα πιο σφιχτό, θεαματική μείωση της κυτταρίτιδας και λείανση των ρυτίδων. Επιπλέον τα παλμικά μαγνητικά πεδία παρέχουν τα πρόσθετα πλεονεκτήματα του αυξημένου οξυγόνου, θρεπτικών συστατικών και αίματος στο δέρμα, με αποτέλεσμα να χαρίζουν άμεση και διαρκή λάμψη στην επιδερμίδα.

Οι θεραπείες διαρκούν περίπου 40-50 λεπτά ανάλογα με την περιοχή και ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται ποικίλλει από άτομο σε άτομο. Συνήθως  χρειάζονται τουλάχιστον 6 θεραπείες για το πρόσωπο, 8 για το λαιμό και 10 για το σώμα.