ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Πυκνά φρύδια: επιλέξτε την τεχνική που σας ταιριάζει

Η μόδα, αλλά κυρίως η όμορφη όψη που δίνουν στο πρόσωπό, επιτάσσουν πυκνά, καλοσχηματισμένα φρύδια. Δυστυχώς, δεν τα διαθέτουν όλες.

Πώς όμως θα καταλάβουμε ποια τεχνική μας ταιριάζει; Ποια είναι τα συν και τα πλην των τεχνικών;

Τρίχα-τρίχα ή hair stroke

Το αποτέλεσμα δίνει το εφέ ρεαλιστικών φρυδιών. Ζωγραφίζονται με μεγάλη λεπτομέρεια λεπτές τρίχες σύμφωνα με τη φορά της δικής σας τρίχας με τρισδιάστατο εφέ, που προσδίδει βάθος. Το αποτέλεσμα διαρκεί από 1 έως 3 χρόνια. Αν είστε κατάλληλη υποψήφια το αποτέλεσμα ατονεί σταδιακά και ομοιόμορφα. Δεν ενδείκνυται για μεσογειακά δέρματα, αν έχετε πολύ λιπαρό δέρμα με διεσταλμένους πόρους και τραχύ δέρμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις ενώ αρχικά είναι πολύ εντυπωσιακό οι τρίχες με την πάροδο του χρόνου απλώνουν.

Ελαφρά Σκίαση

Η τεχνική σκίασης γίνεται προσθέτοντας χρώμα στο χόριο του δέρματος σαν να έχετε εσείς τονίσει με απαλή σκιά τα σημεία του φρυδιού που λείπουν. Ενδείκνυται για περιπτώσεις που τα φρύδια σας έχουν κενά, είναι αραιά ή κακοσχηματισμένα. Επίσης τονώνουν το φυσικό χρώμα των φρυδιών σας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας ή της αλωπεκίασης. Είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος και το ξεθώριασμα γίνεται πάντα ομοιόμορφα.

Full Natural

Πρόκειται για ένα συνδυασμό των δύο παραπάνω τεχνικών («Τρίχα-Τρίχα» και «Ελαφρά Σκίαση») και απαιτεί ιδιαίτερη εμπειρία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Προτείνεται για ένα αποτέλεσμα που θα σας αφήσει απόλυτα ευχαριστημένες/ους καθότι συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των δύο προαναφερόμενων τεχνικών. Είναι γνωστή για το πολύ φυσικό αποτέλεσμα που δίνει. Όπως και στην τεχνική «τρίχα τρίχα» δεν ενδείκνυται στα μεσογειακά δέρματα ή σε πολύ λιπαρές επιδερμίδες.  

Microblading

Η τεχνική απευθύνεται σ’ όσες ή όσους επιθυμούν να διορθώσουν το σχήμα των φρυδιών τους είτε έχουν πτώση τριχών λόγω κάποιας πάθησης. Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της τεχνικής είναι πως αν εφαρμοστεί υπό κατάλληλες προϋποθέσεις το αποτέλεσμα δείχνει αρκετά φυσικό. Με την τεχνική microblading, η εμφύτευση των χρωστικών στην επιδερμίδα, γίνεται μ’ ένα χειροκίνητο πενάκι που στην άκρη του προσαρμόζεται μια αποστειρωμένη λεπίδα.

Δεν ενδείκνυται σε  περιπτώσεις ευαίσθητου δέρματος, αυξημένης εφίδρωσης, λιπαρότητας και διεσταλμένων πόρων, σε ατομα με ευρυαγγείες. Επίσης δεν συνιστάται σε ηλικίες άνω των 45 ετών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.