ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Πόσο επιβλαβείς είναι οι ψεύτικες βλεφαρίδες

Αν έχετε βάλει έστω και μία φορά, τότε ξέρετε πόσο γοητευτικό βλέμμα μπορούν να δώσουν τα extensions στις βλεφαρίδες, όπως και πόσο εθιστικές μπορούν να γίνουν, καθώς θέλετε να τις ανανεώνετε συνεχώς!

Οι οφθαλμίατροι ωστόσο προειδοποιούν: Χρησιμοποιήστε τα extensions βλεφαρίδων μια φορά όταν θα χρειαστεί να κάνετε μια πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση και όχι συνέχεια, καθώς κρύβουν κινδύνους.

Αλλεργικές αντιδράσεις

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες ή άλλα υλικά που χρησιμοποιούνται στις φυσικές βλεφαρίδες μπορεί να προκαλέσουν ανεπιθύμητες αντιδράσεις στο δέρμα και τα μάτια. Ακόμα και ο παραμικρός ερεθισμός των ματιών μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα μάτια και μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει ακόμη και απώλεια της όρασης. Υπάρχουν πολυάριθμες περιπτώσεις όπου η κόλλα που χρησιμοποιείται για να συνδέσει την ψεύτικη βλεφαρίδα προκάλεσε αλλεργικές αντιδράσεις, οι οποίες κάνουν τα βλέφαρα να διογκώνονται (οίδημα) και έχουν προκαλέσει ερυθρότητα στα μάτια.

Βακτήρια

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες συνιστούν ένα σημαντικό κίνδυνο για την υγεία σας, επειδή τείνουν να “παγιδεύουν” βρωμιά και βακτήρια. Αυτά τα επιβλαβή σωματίδια συνήθως προκαλούν ερεθισμό στα βλέφαρα και τα μάτια. Οι φυσικές βλεφαρίδες προστατεύουν τα μάτια από τη σκόνη, τα ξένα υλικά και τον ιδρώτα, ενώ οι χαμηλής ποιότητας και ανθυγιεινές ψεύτικες βλεφαρίδες συνήθως προκαλούν ερεθισμούς και μολύνσεις.

Καταστρέφουν τις φυσικές βλεφαρίδες

Η ακατάλληλη σύνδεση της ψεύτικης βλεφαρίδας μπορεί να βλάψει τις φυσικές βλεφαρίδες. Η πρόσθετη πίεση που προκαλείται από τις ψεύτικες βλεφαρίδες μπορεί επίσης να προκαλέσει βλάβη στους θύλακες των τριχών, σταματώντας την ανάπτυξη των βλεφαρίδων, προσωρινά ή και μόνιμα. Η χρήση ψεύτικων βλεφαρίδων θα πρέπει να περιορίζεται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Είναι, επίσης, σημαντικό να χρησιμοποιείτε μόνο υψηλής ποιότητας ψεύτικες βλεφαρίδες από αξιόπιστες εταιρείες και να τις τοποθετείτε στα μάτια σας πάρα πολύ προσεκτικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.