ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Βλαστοκύτταρα για την εξάλειψη της φαλάκρας!

Η τριχόπτωση είναι τεράστιο πρόβλημα τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Περίπου το 60% των πασχόντων από τριχόπτωση ισχυρίζονται ότι προτιμούν να έχουν περισσότερα μαλλιά από ότι χρήματα, φίλους ή σεξ!

Ενώ υπάρχουν ορισμένα φάρμακα όπως η μινοξιδίλη που μπορεί να βοηθήσει, δεν δουλεύουν για όλους. Ευτυχώς πλέον η ιατρική κοινότητα γνωρίζει ότι τα βλαστοκύτταρα έχουν τη δυνατότητα να αναγεννήσουν τους θύλακες των τριχών που έχουν παραμείνει αδρανείς.

Η ομορφιά των βλαστικών κυττάρων

Τα βλαστοκύτταρα έχουν αναγνωριστεί ως μηχανές θαύματος, αλλά η πρόοδος στη χρήση τους ήταν αργή. Με τις αυξήσεις στην έρευνα κατά την τελευταία δεκαετία, οι προκαταρκτικές θεραπείες αρχίζουν να προσφέρουν πραγματικά αποτελέσματα, ειδικά με θυλάκια τρίχας.
Μια νέα θεραπεία έχει τη δυνατότητα να απομονώσει περίπου 5 εκατομμύρια βλαστοκύτταρα με 100% βιωσιμότητα.

Αυτή η καθαρή συγκέντρωση βλαστοκυττάρων στη συνέχεια συνδυάζεται με PRP ή πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια, το οποίο έχει έναν αριθμό αυξητικών παραγόντων που συνδέονται με αυτό και εγχέεται πίσω στον ιστό του τριχωτού της κεφαλής. Αυτός ο συνδυασμός είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός. Τα βλαστοκύτταρα είναι στην πραγματικότητα σαν φύτευση των σπόρων και το PRP είναι σαν τη γονιμοποίηση του κήπου.

Η διαδικασία διαρκεί περίπου 2 ώρες και εκτελείται με τοπική αναισθησία.

Περαιτέρω οφέλη στην αποκατάσταση των μαλλιών

Τα βλαστοκύτταρα και το κοκτέιλ PRP βοηθούν πραγματικά στην ανάπτυξη των μαλλιών με την επανενεργοποίηση των θυλάκων των τριχών που έχουν περάσει σε αδράνεια. Τα βλαστικά κύτταρα μπορούν επίσης να βοηθήσουν με λεπτές γραμμές, ρυτίδες και αποχρωματισμό χρωστικών στο πρόσωπο. Επιπλέον, τα βλαστοκύτταρα στην αποκατάσταση των μαλλιών βοηθούν στην προστασία των τριχοθυλακίων από τα κυκλοφορούντα ανδρογόνα.

Γνωρίζουμε ότι στην αρσενική φαλακρόμορφη μορφή είναι η DHT, ή η διυδροστεστερόνη, ο κύριος ένοχος στην τριχόπτωση. Τα βλαστοκύτταρα φαίνεται να προστατεύουν πραγματικά τα ωοθυλάκια από αυτό. Όχι μόνο αντιμετωπίζουν το άμεσο ζήτημα, αλλά βοηθούν στην προστασία των μαλλιών σας από μελλοντικές απώλειες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.