ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Πλαστική στο εφηβαίο

Τελευταία τάση στην πλαστική χειρουργική αποτελεί η περιοχή του εφηβαίου και του ηβικού.

Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή οι γυναίκες επιλέγουν πιο αποκαλυπτικά εσώρουχα και επιπλέον γιατί αποτριχώνουν την περιοχή.

Ταυτόχρονα αποκαλύπτεται στην περιοχή του εφηβαίου και του ηβικού το φούσκωμα αλλά και η χαλάρωση εάν υπάρχει. Πρέπει να ξέρετε ότι η περιοχή αυτή έχει ορμόνο-εξαρτώμενο λίπος που αντιστέκεται στην δίαιτα και την γυμναστική.

Η αύξηση του μεγέθους στην περιοχή του εφηβαίου και του ηβικού οστού μπορεί να προέρχεται από αύξηση του βάρους κατά την οποία εναποτίθεται τοπικό λίπος. Μπορεί να εμφανιστεί και μετά από εγκυμοσύνες. Μετά από αυξομειώσεις του βάρους είναι εύκολο να υπάρξει επιπλέον και χαλάρωση του δέρματος στην περιοχή. Η ηλικία επίσης μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του λίπους στην περιοχή αλλά και χαλάρωση το δέρματος.

Η πλαστική χειρουργική μπορεί να λύσει το αισθητικό πρόβλημα.

Η επέμβαση στο ηβικό μπορεί να συνδυαστεί και με αιδιοπλαστική εάν απαιτείται.

Οι τεχνικές

Η λιποαναρρόφηση μπορεί να δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα αλλά θα πρέπει να έχετε καλή ελαστικότητα του δέρματος στην περιοχή του εφηβαίου και του ηβικού οστού. Εάν στην περιοχή υπάρχει χαλαρό δέρμα τότε θα απαιτηθεί και λίφτινγκ της περιοχής σε συνδυασμό εάν απαιτείται με μίνι πλαστική κοιλιάς.

Μετά την επέμβαση

Όλες παίρνουν αντιβιοτικά, δεν απαιτείται να μείνουν στην κλινική και πρέπει να απέχουν από την εργασία 2-4 ημέρες ανάλογα εάν έχουν υποβληθεί σε λιποαναρρόφηση η σε λίφτινγκ της περιοχής. Ένας μικρός ελαστικός επίδεσμος βοηθάει την ανάρρωση για 2 εβδομάδες. Μπορείτε να οδηγήσετε άμεσα μια και η επέμβαση δεν πονάει.