ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Μεταξένια χέρια με αιθέρια έλαια!

Ανεξάρτητα από το σε τι είδους ταλαιπωρίες υποβάλετε τα χέρια σας, τα κατάλληλα αιθέρια έλαια μπορούν να σας βοηθήσουν.

Το δέρμα στα χέρια έχει την ικανότητα να αντιστέκεται στην πρόσληψη των μικροβίων.

Ωστόσο, οι μηχανισμοί φυσικής προστασίας του σώματός σας δεν αρκούν για να αποτρέψουν τους ρύπους και τα χημικά που ταλαιπωρούν τα χέρια καθημερινά.

Τα αιθέρια έλαια είναι ένας ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να συμπληρώσετε το έργο που κάνει το σώμα, με φυσικά μέσα.

Λάδι λεμονιού

Το λάδι λεμονιού είναι καθαριστικό και αντισηπτικό, ενώ το γεράνι και η λεβάντα τρέφουν το δέρμα στα χέρια σας.

Λάδι χαμομηλιού

Το χαμομήλι και η λεβάντα είναι ιδανικά για την ανακούφιση του εκζέματος και της δερματίτιδας εξ’ επαφής, ενώ το τριαντάφυλλο αν έχετε τραχύτητα ή γρατζουνιές.

Είναι σημαντικό να αραιώσετε τα αιθέρια έλαια με έλαια βάσης,όπως ελαιόλαδο ή αμυγδαλελαιο, καθώς τα αδιάλυτα έλαια ενδέχεται να ερεθίσουν το δέρμα.

Απολέπιση χεριών

Ο μόνος τρόπος να αποκτήσετε πιο απαλά χέρια είναι να τα απολεπίζετε τακτικά.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα και να διευκολύνετε το δέρμα σας να απολαύσει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.

Συνδυάστε δύο κουταλιές ελαιόλαδο και μια κουταλιά ζάχαρη. Αναμείξτε και τρίψτε απαλά την επιδερμίδα των χεριών σας. Ξεπλύντε και απολαύστε την απαλότητα!

Λάδι φροντίδας χεριών

Είτε έχετε ταλαιπωρήσει τα χέρια σας, είτε χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά και άλλα σκληρά καθαριστικά, τα χέρια σας χρειάζονται επιπλέον φροντίδα.

Απλά αναμείξτε λάδι Jojoba, αιθέριο έλαιο λεβάντας και μαροκινό χαμομήλι.

Τρίψτε τα χέρια σας και δείτε τη διαφορά!