ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Θεραπείες αντιγήρανσης στην υπηρεσία της προστασίας των ανδρικών αρθρώσεων

Τα οστά και οι αρθρώσεις είναι από τα πρώτα σημεία που επηρεάζονται στους άνδρες από την πάροδο του χρόνου. Θεραπείες που συνήθως συμβάλλουν στην αντιγήρανση, σε αυτή την περίπτωση προλαμβάνουν τις παθήσεις των αρθρώσεων.

Σε κάποιες περιπτώσεις έχουν διορθωτική δράση ενώ σε άλλες είναι μέθοδοι πρόληψης.

Οι θεραπείες αυτές, όχι μόνο έχουν αποτελεσματική αντιγηραντική δράση, αλλά μπορούν να ωφελήσουν σημαντικά τις αρθρώσεις και τα οστά των ανδρών.

Βλαστο-αντιγήρανση: Η βλαστο-αντιγήρανση μπορεί να αντιμετωπίσει την αρθρίτιδα στα γόνατα και την καρπομετακάρπια άρθρωση του χεριού σας.

Σκοπός της είναι η επιδιόρθωση και η εκ νέου ανάπτυξη του καταστραμμένου χόνδρου των αρθρώσεων, η εξαφάνιση του πόνου και της δυσκολίας της κίνησης.

Είναι μια ανώδυνη και αναίμακτη διαδικασία κατά την οποία ο ιατρός λαμβάνει μικρή ποσότητα υποδόριου λίπους από τον ασθενή και με τη συνδρομή εξειδικευμένου εργαστηρίου, απομονώνονται και πολλαπλασιάζονται βλαστοκύτταρα του ασθενούς, τα οποία στη συνέχεια ενίονται στο γόνατο.

Κολαγένεση: Συμβάλλει στη διατήρηση της καλής υγείας των αρθρώσεων και την αύξηση της αντοχής των οστών, προσφέροντας παράλληλα αντιγηραντική δράση. Έγχυση εμπλουτισμένου κολλαγόνου με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας εφαρμόζεται σε όλα τα σημεία του σώματος που παρουσιάζουν ενοχλήσεις.

Χρειάζονται 5 -8 επαναλαμβανόμενες συνεδρίες ανάλογα με τη σοβαρότητα του προβλήματος.

Υαλουρονικό Anti-aging: Με την έγχυση του υαλουρονικού νατρίου στις αρθρώσεις πετυχαίνουμε την αύξηση της λίπανσης και συμβάλλουμε στην προστασία του χόνδρου καθυστερώντας έτσι την εξέλιξη της αρθρίτιδας.

Η έγχυση υαλουρονικού νατρίου γίνεται με μια μικρή βελόνα στους χόνδρους σε γόνατο και χέρι και αμέσως μετά ο ασθενής μπορεί να συνεχίσει κανονικά τις δραστηριότητες του.