ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Christina Aguilera: Ολική μεταμόρφωση (pics + vid)

Η Christina Aguilera βρίσκεται στο προσκήνιο ήδη από τα 13 της και στα 19 της έκανε την πρώτη της τεράστια επιτυχία με το “Genie in the bottle”. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει…

Στη δεκαετία του 1990, όταν ξεκίνησε η καριέρα της, το στήθος είχε μέγεθος Cup B, αλλά αργότερα το έκανε Cup C. Αφού γέννησε τον γιο της, έβαλε μέγεθος DD αλλά αργότερα αφαίρεσε τα εμφυτεύματα. Κάποιοι πιστεύουν ότι η μείωση του μεγέθους του στήθους της οφείλεται στην απώλεια βάρους μετά τον τοκετό.

Πολλοί πιστεύουν ότι η Christina Aguilera έχει προχωρήσει επίσης σε ρινοπλαστική.

Αν κρίνουμε από την παραπάνω φωτογραφία και πολλές άλλες στην αρχή της καριέρας της, μάλλον έχει πειραματιστεί με πολλούς διαφορετικούς φακούς επαφής με χρώμα, θέλοντας να κάνει πιο έντονο το φυσικό μπλε των δικών της ματιών.

Φαίνεται ακόμα ότι η Christina ενίσχυσε τα χείλια της με fillers.

Τον Νοέμβριο του 2017 εμφανίστηκε στα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία στο Λος Άντζελες σε ένα αφιέρωμα στην Whitney Houston. Τα φουσκωμένα χείλη της ξεσήκωσαν πολλά σχόλια στο κοινό, καθώς παρατήρησαν τη μεγάλη διαφορά από την προηγούμενη εικόνα της.

Φαίνεται επίσης ότι έχει κάνει botox για να μειώσει τις ρυτίδες έκφρασης γύρω από τα μάτια και το μέτωπο, ενώ πιθανώς να έχει αλλάξει το σχήμα του πηγούνιου με εμφυτεύματα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

Φήμες λένε ότι μετά την γεννά προχώρησε σε λιποαναρρόφηση.

Όσο προχωράμε προς το σήμερα, ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε πρόσφατα η εμφάνισή της στο show του Jimmy Kimmel, όπου σχολιάστηκε το φουσκωμένο πρόσωπό της.

Πλαστικός χειρουργός σχολιάζει:

“Προσπάθησε πιθανώς να συμπληρώσει οποιεσδήποτε ρυτίδες και να δώσει στο πρόσωπό της μια νεανική όψη. Δυστυχώς, ήταν γεμάτη με fillers στην περιοχή των μάγουλων και δεν είχαν τοποθετηθεί σωστά. Τα fillers θα έπρεπε να έχουν γίνει στο οστό των μάγουλων. “

Δείτε το βίντεο: