ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Macs Lift: φρέσκο και ανανεωμένο πρόσωπο με μια τομή

Η ανάγκη για μικρότερη περίοδο ανάρρωσης, αλλά και μικρότερων τομών στα λίφτινγκ οδήγησε στην εξέλιξη της πλαστικής χειρουργικής.

Το Macs Lift έρχεται για να δώσει την απάντηση σε αυτά  τα ζητήματα και μάλιστα υπόσχεται λίφτινγκ με μια μόνο τομή. Την τεχνική ανακοίνωσαν το 2001 δύο Βέλγοι πλαστικοί χειρουργοί, ο Dr. Ned Snycler και ο Verpale. Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου αυτής, έχουν ευρέως αναγνωριστεί από τους καινοτόμους της πλαστικής χειρουργικής σε Ευρώπη και Αμερική.

Στα πολύ βασικά και σημαντικά πλεονεκτήματα περιλαμβάνεται αναμφίβολα η μικρή τομή προσπέλασης στην προωτιαία χώρα, η οποία βέβαια συνδέεται άμεσα με μικρή κινητοποίηση και παρασκευή των ιστών, άρα και λιγότερων μετεγχειρητικών προβλημάτων.

Το αποτέλεσμα της επέμβασης έχει εξίσου μεγάλη διάρκεια συγκριτικά με την παλαιότερη μέθοδο.

Το Macs Lift απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να βελτιώσουν το πρόσωπο και το λαιμό τους. Απευθύνεται κυρίως σε ηλικίες 35-55 χρονών, εκεί όπου αρχίζουν να φαίνονται τα σημάδια χαλάρωσης στο πρόσωπο και στον τράχηλο.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και φυσικό. Το πρόσωπο δίνει την εντύπωση της φρεσκάδας και της ανανέωσης, ενώ η περίοδο ανάρρωσης είναι πολύ μικρή.

Η διαδικασία

Η συγκεκριμένη μέθοδος μπορεί να γίνει με τοπική νάρκωση και ήπια μέθη. Η διάρκειά της κυμαίνεται από 1-2 ώρες.
Η επιστροφή στην καθημερινότητα γίνεται σε λιγότερο από δύο-τέσσερις μέρες.

Αποτελεί μια πραγματικά εκπληκτική τεχνική με πολύ γρήγορα και φυσικά αποτελέσματα. Στις περιπτώσεις όπου ο/η ασθενής επιλέξει να κάνει και βλεφαροπλαστική, τα αποτελέσματα είναι ανώτερα ποιοτικά και από ένα παραδοσιακό facelift με necklift.

Η βασική διαφορά του Macs Lift με το παραδοσιακό lifting είναι ότι το χειρουργείο διαρκεί λιγότερο, γι’ αυτό και έχει γρηγορότερη ανάρρωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.