ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Τι είναι το «V» effect της νιότης

Όσο νεότερο είναι το πρόσωπο, τόσο πιο σφιχτή είναι η επιδερμίδα και τόσο πιο έντονα είναι τα περιγράμματα του προσώπου. Το πρόσωπο είναι συμμετρικό και έχει σχήμα ‘V’. Με άλλα λόγια τα νεανικά πρόσωπα έχουν σχήμα ‘V’.

Ομως όσο μεγαλώνουμε το σχήμα ‘V’ αναποδογυρίζει.

Ανεξάρτητα από το πόσο καλά γονίδια έχουμε, κάθε τύπος επιδερμίδας χάνει τελικά τον τόνο της. Οι αναλογίες αλλάζουν και μειώνεται ο όγκος. Τα μάγουλα βυθίζονται προς τα κάτω, το πηγούνι χαλαρώνει και το πρόσωπο πλαταίνει στο κάτω μέρος. Το αποτέλεσμα: το νεανικό ‘V’ αναποδογυρίζει σιγά σιγά και η ηλικία μας γίνεται ολοένα πιο εμφανής – ανεξάρτητα από το πόσο νέοι αισθανόμαστε.

Οι περιοχές που επηρεάζονται περισσότερο

Η έλλειψη ενυδάτωσης λόγω της γήρανσης και η επιβράδυνση της ανανέωσης των κυττάρων προκαλούν σαφή απώλεια της ελαστικότητας, του τόνου της επιδερμίδας και της πλαστικότητας.

Το αποτέλεσμα είναι βαθύτερες ρυτίδες, ιδιαίτερα γύρω από τη μύτη και το στόμα και ορισμένες φορές και στο πηγούνι. Τα ζυγωματικά και τα μάγουλα είναι οι περιοχές που επηρεάζονται περισσότερο από την απώλεια όγκου. Επίσης, καθώς η επιδερμίδα μας χαλαρώνει, η γραμμή του σαγονιού αρχίζει να «κρεμάει». Τα χέρια μας είναι ακόμη ένα σημείο που μπορεί να αποκαλύψει την ηλικία μας καθώς οι φλέβες και τα οστά γίνονται ολοένα πιο ορατά στην εξωτερική πλευρά του χεριού.

Ποιο είναι το μυστικό για να επαναφέρουμε το σχήμα ‘V’

Το αποτέλεσμα V είναι το κλειδί για την επαναφορά της νεανικής όψης. Αντί να περιποιούμαστε τις ρυτίδες ξεχωριστά, το πρόσωπο χρειάζεται πραγματική επαναφορά του όγκου του. Αν προσθέσουμε τον κατάλληλο όγκο στην κατάλληλη αναλογία, το πρόσωπο θα ανακτήσει το ιδανικό σχήμα ‘V’, και οι ρυτίδες και το «κρέμασμα» θα μειωθούν με φυσικό τρόπο.