ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Δημιουργήστε γράμμωση στα σημεία που θέλετε!

Λιγότερο λίπος στην κοιλιά και στους γοφούς, γράμμωση και σμιλεμένο σώμα.

Η 4D λιποαναρρόφηση αφαιρεί το λίπος από τις παρακείμενες μυϊκές ομάδες, τονίζοντας καλύτερα τον υπάρχοντα μυϊκό ιστό. Η εξέλιξή της σε σχέση με τη 3D λιποαναρρόφηση είναι ότι πλέον υπάρχει η δυνατότητα να αφαιρούμε το λίπος δημιουργώντας παράλληλα γραμμώσεις και σύσφιξη όχι μόνο στην κοιλιακή χώρα, αλλά και στους βραχίονες, το στήθος, τους γλουτούς, τους μηρούς, τα ισχία και την πλάτη μεταμορφώνοντας και βελτιώνοντας το σώμα σε μόνιμη βάση.

Σύμφωνα με τους πλαστικούς χειρουργούς η «έξυπνη» 4D λιποαναρρόφηση επιτρέπει επίσης τη φυσική προβολή των μυών και τη φυσική κίνηση των μυϊκών ομάδων.

Με τις παραδοσιακές τεχνικές λιποαναρρόφησης, τα πολύ ευαίσθητα αιμοφόρα και λεμφικά αγγεία στο επιφανειακό στρώμα τραυματίζονταν προκαλώντας συχνά ουλές ακόμη και διάσπαση του ιστού. Με τη νέα τεχνική, τα αιμοφόρα αυτά αγγεία προστατεύονται, αναγνωρίζοντας τον επιθυμητό προς αναρρόφηση λιπώδη ιστό, από τους υπόλοιπους ιστούς, όπως τα αιμοφόρα αγγεία και τα νεύρα.

Η διαδικασία

Η 4D είναι πραγματικά το μέλλον της λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής, καθώς έχει τη δυνατότητα αφαίρεσης λίπους από δύσκολες περιοχές του ανθρώπινου σώματος, χωρίς να προκαλεί τραυματισμούς και ουλές.

Με τη 4D λιποαναρρόφηση επιτυγχάνεται στο σώμα στρογγυλό πρότυπο με τονισμένους γλουτούς αλλά και ορατούς κοιλιακούς μυς. Έτσι το σώμα αποκτά μορφή ενός τελικού V μεταξύ του κάτω μέρους της πλάτης και των γλουτών, κάνοντας λιποαναρρόφηση στο κάτω μέρος της πλάτης και ανάμεσα στους γλουτούς.

Η λιποαναρρόφηση γίνεται με ειδική κάνουλα VASER και το τελικό αποτέλεσμα είναι προβολή στην πρόσθια – οπίσθια αλλά και προφίλ εικόνα του σώματος, δίνοντας όγκο.

Στην κοιλιά αφαιρείται λίπος και αναδεικνύονται οι τενόντιες εγγραφές, δηλαδή σημεία που ενώνονται οι μύες. Έτσι διαγράφονται οι μύες, δίνοντας την εικόνα της γυμνασμένης κοιλιάς (γράμμωση 6 pack)

Πλεονεκτήματα

Η επέμβαση γίνεται με ελαφρά νάρκωση και προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα όπως:
1. Σημαντική μείωση του μετεγχειρητικού άλγους

2. Λιγότερα οιδήματα

3. Αναρρόφηση μεγαλύτερης ποσότητας λίπους χωρίς να προκληθούν κακώσεις στους πέριξ ιστούς και στα μικροαγγεία. Άρα λείο δέρμα και καλή επούλωση

4. Μείωση του χρόνου επέμβασης στις περισσότερες περιπτώσεις κατά 50%

5. Καλύτερη διαμόρφωση & σύσφιξη (γραμμωμένη κοιλιά, σφιχτή μέση, μυώδη μπράτσα, σφιχτοί μηροί, ανορθωμένοι γλουτοί)

6. O ασθενής πλέον φεύγει την ίδια ημέρα

7. Η επάνοδος στην εργασία γίνεται σε 2-3 ημέρες, ενώ στο γυμναστήριο μετά από ένα μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.