ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Νεανικός αυχένας για ώριμους άνδρες

Οι πλαστικοί χειρουργοί και οι άνδρες πελάτες τους συμφωνούν σε ένα πράγμα: Η μεγαλύτερη επιθυμία για αλλαγή εντοπίζεται στον αυχένα.

Ευτυχώς υπάρχουν νέα εργαλεία, τεχνικές και μάλιστα μη χειρουργικές επιλογές για τους άνδρες που θέλουν να απομακρύνουν το πέρασμα του χρόνου από την περιοχή του λαιμού τους.

Ο λόγος για τον οποίο ο λαιμός είναι ένα τόσο δημοφιλές ζήτημα ανησυχίας για τους άνδρες είναι ότι αυτός είναι ο τομέας που είναι πολύ εμφανής.  

Τι επιλογές έχουν οι άνδρες

Μια επέμβαση στο λαιμό, τεχνικά γνωστή ως χαμηλότερη ρυτιδεκτομή, βελτιώνει τα σημάδια γήρανσης στη γνάθο και στον αυχένα. Αντιμετωπίζονται έτσι, το περιττό λίπος στο σαγόνι, η χαλαρή επιδερμίδα στο κάτω μέρος του προσώπου, το χαλαρό δέρμα στον αυχένα.
Ακόμα κι έτσι, ορισμένοι άνδρες δεν είναι πεπεισμένοι ότι το νυστέρι είναι γι ‘αυτούς. Το Kybella ™ (δεοξυχολικό οξύ) ενέχει τα περιγράμματα και βελτιώνει την εμφάνιση μέτριων «διπλών πηγών». Δεν είναι μια μοναδική λύση. Κάθε περίοδος θεραπείας στο ιατρείο είναι συνήθως 15-20 λεπτά. Πολλοί ασθενείς εμφανίζουν ορατά αποτελέσματα σε δύο έως τέσσερις συνεδρίες θεραπείας σε απόσταση τουλάχιστον ενός μηνός. Μπορούν να χορηγηθούν μέχρι και 6 θεραπείες.

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, επέκτεινε την έγκριση του CoolSculpting για μικρότερες περιοχές, όπως ο λαιμός, με ένα νέο μικροσκοπικό εφαρμοστή, που ονομάζεται CoolMini. Οι υποστηρικτές αυτής της προσέγγισης ισχυρίζονται ότι μπορούν να καθαρίσουν ένα μικρότερο ποσό λίπους του αυχένα γρηγορότερα από το Kybella. Για να μειωθεί κατά 20% το λίπος κάτω από το πηγούνι, ένας άνθρωπος πρέπει να υποβληθεί σε συνεδρίες μιας ή δύο ωρών. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, το κρύο επηρεάζει γρήγορα την περιοχή, καθιστώντας τον πόνο κατά τη διάρκεια της θεραπείας αμελητέο.  Μπορεί να υπάρχει πόνος μετά τη θεραπεία, πρήξιμο, ερυθρότητα και μώλωπες.

Όποια και αν είναι η επιλογή που θα εξετάσετε, απαραίτητο είναι να συμβουλευτείτε πιστοποιημένο πλαστικό χειρουργό και έπειτα ετοιμαστείτε για τον εντυπωσιακό αυχένα που δεν έχετε δει για χρόνια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.