ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Αλήθειες που πρέπει να ξέρετε πριν βάλετε υαλουρονικό στα χείλη

Το υαλουρονικό οξύ στα χείλη είναι από τις πιο δημοφιλείς μη παρεμβατικές διαδικασίες στον κόσμο της ομορφιάς.

Αν τα λεπτά χείλη εντείνουν την ανασφάλειά σας, τότε το υαλουρονικό οξύ θα τονώσει την αυτοπεποίθηση και θα σας δώσει αυτό ακριβώς που ζητάτε: πιο ζουμερά μεγάλα χείλη, όσο γίνεται πιο φυσικά.

Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε κάποια πράγματα για την διαδικασία.

Αναζητείστε τον σωστό γιατρό

Αυτό είναι και το πιο σημαντικό βήμα στην όλη διαδικασία. Ο γιατρός που θα προσθέσει το υαλουρονικό οξύ στα χείλη σας πρέπει όχι μόνο να έχει εμπειρία αλλά να σας εμπνέει εμπιστοσύνη και να νιώσετε άνετα.

Βεβαιωθείτε ότι ο γιατρός είναι πιστοποιημένος για να εφαρμόσει το υλικό σωστά.  Μην επιλέξετε γιατρό, αποδεχόμενοι κάποια προσφορά μόνο και μόνο για να εξοικονομήσετε χρήματα.

Προχωρήστε βήμα- βήμα

Μπορεί να θέλετε πολύ μεγαλύτερα χείλη απ’ ότι έχετε, αλλά θα πρέπει να το κάνετε σταδιακά. Κάντε την πρώτη επέμβαση, και ύστερα μετά από λίγο καιρό επαναλάβετε. Πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μισή ποσότητα του υλικού στην πρώτη εφαρμογή και την υπόλοιπη μετά από μερικές εβδομάδες.

Σκεφτείτε από πριν πόσο μεγάλα χείλη θέλετε

Πριν από το ραντεβού για την εφαρμογή του υαλουρονικού σκεφτείτε πολύ καλά πόσο μεγάλα θέλετε τα χείλη σας. Πρέπει να έχετε στο μυαλό σας μία ξεκάθαρη εικόνα για το πρόσωπό σας. Το προτιμότερο είναι να αυξάνετε σταδιακά την ποσότητα για να πετύχετε πιο φυσικό αποτέλεσμα και να μην γίνουν τόσο αντιληπτά από τους άλλους. Εκτός και αν δεν σας αφορά η γνώμη των άλλων!

Προετοιμαστείτε πριν από το ραντεβού για το υαλουρονικό

Μία εβδομάδα πριν το ραντεβού για το υαλουρονικό δεν πρέπει να πάρετε ασπιρίνη, αντιφλεγμονώδη προϊόντα, ιχθυέλαιο, πολυβιταμίνες ή βιταμίνη Ε. Κάθε μία από αυτές τις βιταμίνες ή φάρμακα θα αραιώσουν το αίμα σας και μπορεί να προκαλέσουν μελανιές μετά το υαλουρονικό οξύ στα χείλη.

Αυτός είναι και ο λόγος που ιδανικά δεν θα πρέπει να καταναλώσετε αλκοολούχα ποτά πριν από την διαδικασία.

Τι είδους υαλουρονικό θέλετε στα χείλη

Μερικά χρόνια πριν, ο μόνος τρόπος να κάνει κάποιος αυξητική στα χείλη ήταν μέσω του κολλαγόνου. Σήμερα όμως έχει γίνει μεγάλη πρόοδος, που σημαίνει ότι έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε το είδους υαλουρονικού οξέος που θέλετε να εφαρμόσει ο γιατρός.

Τώρα υπάρχουν πολλές επιλογές, όπως το Juvederm και το Restylane τα οποία είναι και αυτά που χρησιμοποιούνται περισσότερο. Το πρώτο είναι για πιο έντονο γέμισμα στα χείλη, ενώ το δεύτερο είναι κατάλληλο για πιο φυσικό look στα χείλη. Κάθε ένεση περιέχει 1ml από το υαλουρονικό οξύ που θα επιλέξετε.
Αν θελήσετε το full effect της Kylie Jenner, τότε η ένεση θα περιέχει 2 ή 3 ml.

Διαδικασία εξπρές

Η διαδικασία είναι πολύ γρήγορη και τα αποτελέσματα φαίνονται αμέσως.  Σχεδόν ταυτόχρονα θα παρατηρήσετε μελάνιασμα και ένα μικρό πρήξιμο, το οποίο θα φύγει στις επόμενες 3 μέρες.
Για τις επόμενες ώρες θα πρέπει να κάνετε πολύ απαλές μαλάξεις στα χείλη με τα δάχτυλα προκειμένου να απλωθεί καλύτερα το υλικό.

Δεν διαρκεί για πάντα

Το υαλουρονικό οξύ διατηρείται στα χείλη 6 μήνες μέχρι 1 χρόνο, και επειδή είναι μία διαδικασία που αλλάζει το σχήμα και το μέγεθος των χειλιών θα πρέπει να επαναλαμβάνεται τακτικά για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.