ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Robin Wright: Μεγαλώνει όμορφα και “συντηρείται” χωρίς υπερβολές (pics)

Χόλιγουντ και πλαστική χειρουργική πάνε μαζί. Αλλά όχι στην περίπτωση της Robin Wright.

Η ηθοποιός του “House of Cards” έχει πει ότι σκέφτηκε να επισκεφτεί έναν πλαστικό χειρουργό για το ρόλο της Claire Underwood, αλλά τελικά δεν ήταν διατεθειμένη να αλλάξει την εμφάνισή της για κάποιο ρόλο.

“Σκεφτόμουν, είσαι 45 ετών και δεν πρόκειται να κάνεις λίφτινγκ. Το σκεφτόμουν σοβαρά, γιατί στο Χόλιγουντ υπάρχει όντως η πίεση».

Ύστερα σκέφτηκε ότι αν το κάνει, θα πρέπει να αλλάξει και τα υπόλοιπα. “Θα έπρεπε να πω: Σηκώστε μου το πρόσωπο, φουσκώστε μου τα χείλια, ανυψώστε μου το στήθος! Και μετά σκέφτηκα: «Δεν θέλω να το κάνω αυτό. Θα μεγαλώσω. Είναι φυσικό να έχω ρυτίδες! “

Ωστόσο, έχει παραδεχτεί ότι κάνει τακτικά Botox.

“Όλοι το κάνουν. Υποθέτω ότι δεν μπορώ να πω «όλοι» γιατί δεν ξέρω με σιγουριά, αλλά έλα τώρα… Κάνω τη μικρότερη δόση Botox δύο φορές το χρόνο. Νομίζω ότι οι περισσότερες γυναίκες κάνουν 10 μονάδες, αλλά έτσι “παγώνει” το πρόσωπο και μοιάζει ανέκφραστο. Εγώ βάζω μόνο μία μονάδα απλώς για να πάρει λίγο την “αγριάδα”. Ίσως να μην είναι έξυπνο που το δηλώνω σε ένα περιοδικό; Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν κρύβω τίποτα.”

Εδώ φωτογραφία της από το 2009.

Σήμερα, 10 χρόνια μετά, μοιάζει πιο όμορφη και νέα, με πιο αναπαίσθητες ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το μέτωπο.

Δείτε φωτογραφίες από την αρχή της καριέρας της και το σήμερα: