ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Θεραπεία που ανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου και το πλαδαρό σώμα

Η λύση στην πτωτική πορεία που έχει το δέρμα λόγω ηλικίας, απαντάται στα χειρουργικά νήματα.

Η ήπια ανόρθωση του προσώπου είναι μια μη χειρουργική προσέγγιση στην ανανέωση του προσώπου και του λίφτινγκ που γίνεται χρησιμοποιώντας νήματα που προσφέρουν την ύψιστη διάρκεια.

Πρόκειται για τα spring thread τα οποία είναι εξαιρετικά ανθεκτικά νήματα με μηχανική εξάσκηση μιμούμενη τις κινήσεις του προσώπου σας. Η σύνθεση τους περιλαμβάνει εύκαμπτα και ελαστικά cogs που ακολουθούν και απορροφούν τις κινήσεις των μυών εξαλείφοντας έτσι τον κίνδυνο ρήξης ή σπασμού του νήματος.

Υποψήφιοι για ήπια ανόρθωση

Ιδανικοί υποψήφιοι είναι οι ασθενείς, με ατονία του μαλακού ιστού του προσώπου και του λαιμού, όπου εκφέρεται αισθητικά ως πλαδαρό και επίπεδο πρόσωπο, καθώς και όσοι έχουν εμφανή σημάδια πρόωρης γήρανσης και κατεστραμμένο από τον ήλιο δέρμα.

Η διαδικασία

Αυτή η διαδικασία είναι ασφαλής, γρήγορη και εύκολη στην πραγματοποίηση της. Εκτελείται κάτω από τοπική αναισθησία, ελαφριά νάρκωση, ενώ ο ασθενής παραμένει ξύπνιος. Χρησιμοποιώντας μια βελόνα, τα Spring Thread νήματα τοποθετούνται μέσα στο υποδόριο λίπος σε απαιτούμενο βάθος, κατά μήκος των μαρκαρισμένων περιοχών που έχουν προηγηθεί. Τα Spring Thread είναι αποκλειστικό και πατενταρισμένο προϊόν. Υποστηρίζει και αναμορφώνει τον ιστό, ώστε το πρόσωπο να ανακτά την σφριγηλότητα και ελαστικότητα για πολλά έτη. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό, ζωντανό. Τα νήματα είναι διάφανα, εφαρμόζονται ανώδυνα και γρήγορα χωρίς την εμφάνιση καμιάς ουλής.

Σημεία εφαρμογής

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, στα φρύδια, στα ζυγωματικά, στο σαγόνι, στο λαιμό. Ευρεία εφαρμογή μπορεί να γίνει και στο σώμα και συγκεκριμένα στο στήθος, στα μπράτσα, στο στομάχι, στους γλουτούς, στα πόδια.

Πλεονεκτήματα

Η συγκεκριμένη θεραπεία δεν αφήνει ουλές. Επιπλέον ο ασθενής δεν υφίσταται ταλαιπωρία, ενώ υπάρχει γρήγορη ανάρρωση και όλοι μπορούν να επιστρέψουν στη δουλειά τους την επόμενη ημέρα.