ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Υπερίδρωση τέλος με Botox

H εφίδρωση να είναι μια λειτουργία απόλυτα φυσιολογική για ένα υγιή οργανισμό.

Ωστόσο κάποιοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα (εκ γενετής) αφού ο ιδρώτας τους εκκρίνεται σε υπερβολικό βαθμό, δημιουργώντας τους σημαντικό πρόβλημα στην κοινωνικότητά τους, αλλά και στις επαγγελματικές τους δραστηριότητές.

Μάλιστα κάποιες φορές η εφίδρωση μπορεί να δημιουργήσει ακόμη και σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, αφού η εικόνα μιας ιδρωμένης γυναίκας, που υποφέρει από πρόβλημα κακοσμίας νιώθει άβολα και απομονώνεται από τον κοινωνικό περίγυρο.

Η χρήση του Botox σε αυτή την περίπτωση αποδεικνύεται σωτήρια.

Η διάγνωση της υπεριδρωσίας στηρίζεται στο ιατρικό ιστορικό, στα συμπτώματα και στο βαθμό ενόχλησης από τον ασθενή. Διακρίνεται στην πρωτοπαθή και στην δευτεροπαθή δηλαδή, αυτή που οφείλεται σε άλλα παθολογικά αίτια.  Επίσης διακρίνεται σε τοπική, στη μασχάλη, στις παλάμες, στα πέλματα και στην γενικευμένη δηλαδή σε όλο το σώμα.

Η χρήση και η ενδοδερμική έγχυση Botulinum Toxin (Botox, Dysport) είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική μέθοδος και αρκεί μια εφαρμογή για να φανούν τα αποτελέσματα.  Η διάρκεια των αποτελεσμάτων κυμαίνεται μεταξύ 6 με 9 μήνες. Μετά θα πρέπει να επαναληφθεί η διαδικασία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.