ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Τι διορθώνει το lifting στο άνω χείλος

Μια μικρή αλλαγή μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην αισθητική του προσώπου σας.

Το άνω χείλος ανατομικά αποτελείται από δύο μέρη, το «λευκό άνω χείλος» που εκτείνεται από τη βάση της μύτης μέχρι και το περίγραμμα των χειλιών και το «κόκκινο άνω χείλος». Με το πέρασμα του χρόνου λόγω της μειωμένης παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης το «λευκό άνω χείλος» έχει την τάση να μακραίνει ενώ το «κόκκινο άνω χείλος» στενεύει, χάνει τον όγκο του και γυρίζει προς τα μέσα.

Στους νέους ανθρώπους όταν έχουν τα χείλη τους μισάνοιχτα φαίνονται τα επάνω δόντια ενώ σε μεγαλύτερες ηλικίες η επιμήκυνση του λευκού άνω χείλους έχει ως αποτέλεσμα να κρύβονται τα πάνω δόντια και να φαίνονται τα δόντια της κάτω σειράς.

Το lifting στο άνω χείλος ενδείκνυται όταν το άνω χείλος είναι πολύ μακρύ εκ κατασκευής ή όταν στο περίγραμμα υπάρχουν μικρές ασυμμετρίες ή ατέλειες, οι οποίες δεν μπορούν να διορθωθούν με ενέσιμο υαλουρονικού οξέως.

Η διαδικασία

Στο lifting άνω χείλους, δημιουργείται μια μικρή τομή κρυμμένη στη βάση της μύτης, αφαιρείται το περίσσιο δέρμα, ώστε το άνω χείλος να αποκτήσει το ιδανικό μήκος. Η τεχνική αυτή, ενδείκνυται σε όλες αυτές τις περιπτώσεις και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.
H επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία στο ιατρείο, διαρκεί περίπου 30 λεπτά και είναι τελείως ανώδυνη.
Ο ασθενής μπορεί να γυρίσει άμεσα στις δραστηριότητές του με ένα μικρό λευκοπλάστ που αφαιρείται σε περίπου 4-5 ημέρες. Η μικρή τομή μπορεί αρχικά να καλυφθεί με μακιγιάζ, και όσο περνά ο καιρός παύει να φαίνεται καθώς μειώνεται η εμφάνιση της ουλής.

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και το ποσοστό ικανοποίησης των ασθενών εξαιρετικά υψηλό.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.