ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Πώς αλλάζει το πρόσωπο ανά δεκαετία: Στα 20, τα 30 και τα 40

Τα σημάδια του χρόνου είναι διαφορετικά ανά ηλικία και δεκαετία.

Δες πώς αλλάζει το πρόσωπό σας στα 20, 30 και στα 40 και γιατί ακριβώς συμβαίνουν αυτές οι αλλαγές!

Στα 20

Το κολλαγόνο διατηρεί το δέρμα σου απαλό και του δίνει μια υγιή λάμψη. Σημάδια από την εφηβική ακμή ή ακμή σε εκείνη την ηλικία μπορεί να σας προκαλέσουν πρόβλημα.

Όσον αφορά το σχήμα, το υποδόριο λίπος κάτω από τα μήλα σας είναι σταθερό και ζωηρό.

Στα 30

Οι γραμμές ανάμεσα στα μάτια, τα σπασμένα αγγεία και οι κηλίδες αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Ο τρόπος ζωής που είχατε τα προηγούμενα χρόνια, αρχίζει να φαίνεται στο πρόσωπό σου. Φρόντισε να χρησιμοποιείς ένα προϊόν απολέπισης και μια κρέμα νυχτός.

Στα 30 σας θα δείτε τα πρώτα σημάδια απώλειας όγκου, ειδικά στο μέσο του προσώπου και το πηγούνι λόγω της παραγωγής λιγότερου κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρατηρήσετε ότι το πρόσωπό σας αρχίζει να φαίνεται πιο λεπτό και πιο γωνιώδες, το οποίο μπορεί να το κάνει να φαίνεται πιο κουρασμένο.

Στα 40

Μπορεί να παρατηρήσετε ότι δέρμα σας γίνεται πιο ξηρό, ενώ οι γραμμές και οι ρυτίδες γίνονται πιο έντονες. Επειδή το δέρμα σε εκείνη την ηλικία είναι συνήθως αφυδατωμένο, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε μια ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό σας.

Σ’ αυτό το σημείο το δέρμα σας χάνει ακόμα περισσότερο από το υποδόριο λίπος που είχατε στα 20 σας. Θα αρχίσετε να βλέπετε το πρόσωπό σας να γίνεται πιο λεπτό. Είναι η πρώτη φορά που θα δείτε το δέρμα σας να κρεμάει.