ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

13o Συνέδριο για την Σκελετική Υγεία από την «Πεταλούδα»

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Σύλλογος «Πεταλούδα» θυμίζει σε όλους μας πως η έγκαιρη διάγνωση και η πρόληψη για την οστεοπόρωση σώζουν ζωές.

Ο μήνας Οκτώβριος είναι μήνας πρόληψης και ευαισθητοποίησης για την σκελετική υγεία. Προάγοντας την ιδέα που οφείλουμε να κάνουμε δράση, το total-makeover.gr ως χορηγός επικοινωνίας, στηρίζει το 13o Συνέδριο για την Σκελετική Υγεία που διοργανώνει ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Αμαλία στο Σύνταγμα. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό με πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες και events.

Μάθετε λεπτομέρειες για το Συνέδριο εδώ

Λίγα λόγια για το Σύλλογο «Πεταλούδα»

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο επίσημα αναγνωρισμένο από το Διεθνές Ίδρυμα Οστεοπόρωσης (ΙΟF) και την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO) ενώ διατηρεί άριστη σχέση συνεργασίας με το Εργαστήριο Έρευνας Παθήσεων Μυοσκελετικού Συστήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών της Ιατρικής Σχολής όπου και εδρεύει, το Ελληνικό Ίδρυμα Οστεοπόρωσης και την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών.

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1997 και αποτελεί το μοναδικό αναγνωρισμένο σωματείο το οποίο απευθύνεται στο κοινό και σαν κύριο στόχο έχει την ενημέρωση γύρω από θέματα σκελετικής υγείας, διατροφής, άσκησης, ψυχολογίας, πρόληψης και άλλων. Ο Σύλλογος μέχρι σήμερα έχει αναπτύξει ενεργό δράση και έργο τόσο μέσα στα όρια της Αττικής όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα προσφέροντας πάνω από 23.000 δωρεάν προληπτικές εξετάσεις.