ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Φυσικό και σφριγηλό στήθος άμεσα με την ελάχιστη αποθεραπεία

Η μέθοδος αφορά τις γυναίκες που πάντα ονειρεύονταν ένα πλούσιο και σφριγηλό στήθος, αλλά δίσταζαν γιατί φοβούνταν τη μακρά αποθεραπεία του χειρουργείου

Η νέα τεχνική αυξητικής στήθους δίνει τέλεια φυσικό αποτέλεσμα, ελάχιστη αποθεραπεία και καμία ταλαιπωρία.

Ποια είναι η διαφορά της νέας τεχνικής από τις προηγούμενες

Η πρωτοποριακή τεχνική Subfascial συγκεντρώνει όλα τα πλεονεκτήματα των παλαιότερων τεχνικών, χωρίς κανένα από τα μειονεκτήματά τους. Με την Subfascial τεχνική η θήκη για την τοποθέτηση του ενθέματος σιλικόνης δημιουργείται από τον πλαστικό χειρουργό κάτω από την περιτονία (κάτι σαν μεμβράνη που καλύπτει τον μυ) του μείζονος θωρακικού μυός.

Αυτό εξασφαλίζει πολλαπλά πλεονεκτήματα, καθώς και δίνει μια πολύ φυσική εικόνα και αίσθηση στο στήθος, χωρίς ορατές τομές, γεγονός που σημαίνει πως κανείς δεν θα καταλάβει πως το πλούσιο μπούστο σου είναι αποτέλεσμα χειρουργείου, και το ένθεμα δεν έχει κίνδυνο να γίνει αντιληπτό στην αφή, και ταυτόχρονα με την ελαχιστοποίηση του χειρουργικού τραύματος μειώνεται εντυπωσιακά ο χρόνος αποθεραπείας.

Η όλη επέμβαση δεν διαρκεί πάνω από 2 ώρες, ενώ δεν χρειάζεται παραμονή στην κλινική τη νύχτα και η επιστροφή στην εργασία μπορεί να γίνει ακόμη και μετά από λίγες ημέρες, πάντα ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του χειρουργού. Επίσης πολύ σημαντικό είναι το γεγονός πως μετεγχειρητικά δεν χρειάζεται να γίνεται χρήση πιεστικού στηθόδεσμου, άρα μπορείς να βγεις άμεσα στην παραλία με το νέο σου, σφριγηλό και θελκτικό στήθος.

Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται η συγκεκριμένη τεχνική

Σε όλες τις γυναίκες που έχουν κλείσει τα 18 τους χρόνια και δεν είναι ευχαριστημένες με το μέγεθος και την εικόνα του στήθους τους. Φυσικά οι υπερβολές δεν υποστηρίζονται από κανέναν υπεύθυνο πλαστικό χειρουργό, ο οποίος είναι ο πλέον κατάλληλος για να σε συμβουλεύσει για το μέγεθος που ταιριάζει στο δικό σου σώμα. Ιδανικές υποψήφιες θεωρούνται οι γυναίκες με μικρομαστία, υποπλαστικό στήθος, απώλεια όγκου, εκ γενετής ασυμμετρία μαστών ή εκείνες που παρατήρησαν το στήθος τους να αλλάζει μετά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό και θέλουν πίσω τη νεανική εικόνα του μαστού τους.

Τα ενθέματα έχουν ημερομηνία λήξης;

Τα ενθέματα νέας γενιάς είναι εργονομικά σχεδιασμένα έτσι ώστε, το στήθος όχι μόνο να φαίνεται φυσικό, αλλά να έχει υφή και “συμπεριφορά” απολύτως φυσική. Δεν φθείρονται, με αποτέλεσμα να δίνουν σχήμα και σφριγηλότητα στο στήθος, ακόμα και όταν τα χρόνια περάσουν και το σώμα ωριμάσει φυσιολογικά.

Πλεονεκτήματα Subfascial

Δεν παρουσιάζεται καμία δυσμορφία ή παραμόρφωση στο ένθεμα

Ο άνω πόλος του μαστού (τμήμα του μαστού πάνω από τη θηλή) μετά την επέμβαση είναι εξίσου σφριγηλός και πλούσιος με τον κάτω, χωρίς να εμφανίζει πτυχώσεις, διατηρώντας την αναλογία 40-60, που είναι η ιδανική αναλογία για ένα φυσικά όμορφο στήθος.

Το ένθεμα συγκρατείται από τον μυ με αποτέλεσμα να φαίνεται απόλυτα φυσικό και στην εικόνα και στην κίνηση.

Το στήθος δεν πέφτει, ακόμα και μετά από χρόνια, αφού η περιτονία υποβαστά το ένθεμα μεταξύ των πρόσθιων και οπίσθιων καθεκτικών συνδέσμων.

Οι τομές δεν γίνονται αντιληπτές και επουλώνονται στο πέρασμα του χρόνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.