ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Αντιμετωπίστε κηλίδες, δυσχρωμίες και σημάδια ακμής

To ECOPEEL είναι μία υψηλού επιπέδου, μη επεμβατική μέθοδος που χρησιμοποιείται για την ανάπλαση του δέρματος του προσώπου, η οποία διεγείροντας την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου αναζωογονεί την περιοχή εφαρμογής του.

Βασίζεται στη φυσική δράση των κρυστάλλων για την απολέπιση του δέρματος. Πιο συγκεκριμένα, με την εκτίναξη κρυστάλλων οξειδίου του αργιλίου στην επιφάνεια του δέρματος μέσω ενός ελεγχόμενου κλειστού κυκλώματος αέρα προκαλείται αποκόλληση μέρους της επιδερμίδας απολεπίζοντας τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και ενεργοποιώντας την αναγέννησή του. Ισοδυναμεί με το επιφανειακό χημικό peeling ως προς το βάθος καταστροφής.

Κύριες ενδείξεις 

Ικανοποιητικά αποτελέσματα παρατηρούνται στην αντιμετώπιση προβλημάτων όπως: οι διατεταμένοι πόροι, η φωτογήρανση, οι διαταραχές μελάγχρωσης και οι επιφανειακές ρυτίδες. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Οι παρενέργειες της μικροδερμοαπόξεσης είναι συνήθως ήπιες και παροδικές. Πιθανόν να προκαλέσει ήπια ενόχληση, ερύθημα και αίσθημα νυγμών στην περιοχή εφαρμογής.

Κερδίστε τη χαμένη λάμψη

Το δέρμα, στις νεότερες ηλικίες, διαθέτει φυσικούς εσωτερικούς μηχανισμούς, για την διατήρηση υγιούς επιδερμίδας. Όμως η ηλικία, ο ήλιος, το περιβάλλον, η διατροφή, ακόμη και τα καλλυντικά, δυσχεραίνουν ή και αναστέλλουν τις λειτουργίες του δέρματος, προκαλώντας μία θαμπή, ξηρή και γερασμένη εμφάνιση. Το ECOPEEL εφαρμόζοντας τοπικά υψηλή αναρρόφηση, θερμική δράση και ισχυρή κινητική ενέργεια μικροκρυστάλλων, επιτυγχάνει μια ολοκληρωτική ανάπλαση των λειτουργιών και δομών του δέρματος σε βάθος προσδίδοντάς του την νεανική όψη και τη λαμπερότητα που είχε χάσει. Αφού είναι μια απολύτως φυσική μέθοδος απολέπισης χωρίς τη χρήση χημικών έχει μεγάλο πλεονέκτημα σε σύγκριση με τα χημικά peeling και την απολέπιση με άλλες μεθόδους.

Οφέλη της θεραπείας

Όπως διαπιστώνεται από κλινικές μελέτες, με τις θεραπείες ECOPEEL επιτυγχάνεται:

*Βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, με συνέπεια την καλύτερη αιμάτωση, οξυγόνωση, μεταβολισμό και εσωδερμική κάθαρση.

*Θερμική και μηχανική διέγερση των ινοβλαστών και παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

*Απομάκρυνση νεκρών κυττάρων της κερατίνης στοιβάδας, προκαλώντας την παραγωγή, πύκνωση και ανάδειξη νέων υγιών κυττάρων.

*Αποκατάσταση των διαταραχών των δομών των ιστών και κυττάρων, με βελτίωση της ένυδρης ουσίας και της συνοχής τους.

*Απομάκρυνση των ρύπων, διάνοιξη των πόρων και βελτίωση της διαδερμικής διαπερατότητας του δέρματος.

Από την πρώτη συνεδρία θα παρατηρήσετε απαλότητα στο δέρμα.  Ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος, τα τέλεια αποτελέσματα θα εμφανιστούν μετά από 6-7 συνεδρίες, ανά 7 έως 10 ημέρες.