ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Καθαρισμός προσώπου με μικροκρυστάλλους

H υγιεινή του δέρματος ξεκινά απ’ τον καλό καθαρισμό. Εκτός από τον καθημερινό καθαρισμό που μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι με ειδικά προϊόντα, ο ιατρικός βαθύς καθαρισμός είναι ευεγερτικός για την επιδερμίδα τόσο του προσώπου όσο και του σώματος.

Η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους είναι μία απ’ τις πιο διαδεδομένες μεθόδους καθαρισμού και πραγματοποιείται σε εξειδικευμένα ιατρεία. Πρόκειται για ένα μηχανικό peeling που γίνεται με την συνεχή εκσφενδόνιση-αναρρόφηση ειδικών αποστειρωμένων μικροκρυστάλλων.

Με την διαδικασία αυτή απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα, τα μαύρα στίγματα, το σμήγμα, οι ρύποι και μειώνονται οι ανοιχτοί πόροι. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, ενώ ο χρόνος αποθεραπείας είναι πολύ λίγος (παρατηρείται ένας ελαφρύς ερεθισμός για τις επόμενες ώρες).

Είναι βαθύς αλλά ταυτόχρονα απαλός δερματολογικός καθαρισμός και για το λόγο αυτό ενδείκνυται  για κάθε ηλικία και τύπο δέρματος. Είναι ιδανική θεραπεία για την επικουρική αντιμετώπιση της ακμής, της λιπαρότητας, των ανοιχτών πόρων, των πανάδων, αλλά και τη μείωση των λεπτών ρυτίδων γύρω απ’ τα μάτια και τα χείλη.

Η τακτική επανάληψη της δερμοαπόξεσης με μικροκρυστάλλους μπορεί να απαλλάξει το δέρμα από το σμήγμα και να εξαλείψει τους ανοιχτούς πόρους, αφήνοντάς το λείο και φωτεινό. Ιδανικά συνδυάζεται με μία θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης (ή άλλη θεραπεία ενδεδειγμένη για τις δικές σας ανάγκες).