ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Adriana Lima: Η μόνη επέμβαση που μπορούν να εντοπίσουν οι ειδικοί (pics)

Το πανέμορφο μοντέλο από τη Βραζιλία Adriana Lima είναι περισσότερο γνωστό ως μία από τους αγγέλους της Victoria’s Secret.

Είναι μέλος των επίλεκτων μοντέλων επί 10 χρόνια (1999-2019).

Λογικό είναι λοιπόν όλοι να αναρωτιούνται αν η αδιαμφισβήτητη ομορφιά της οφείλεται σε καλά γονίδια ή έναν εξαιρετικό πλαστικό χειρουργό.

Το πρώτο χαρακτηριστικό που προκαλεί εντύπωση είναι τα σαρκώδη, καλοσχηματισμένα χείλη της. Παρόλο που υπήρχαν φήμες ότι οφείλονται σε fillers, φωτογραφίες από το παρελθόν της έρχονται να αποδείξουν ότι απλώς είναι προικισμένη από τη φύση.

Στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουν όλοι και για τη μύτη της. Όπως φαίνεται δεν είναι αποτέλεσμα ρινοπλαστικής. Το σίγουρο είναι ότι επισκέφτηκε κάποιον ορθοδοντικό, για να βελτιώσει το χαμόγελό της, καθώς φωτογραφίες στην εφηβεία της δείχνουν ότι είχε πεταχτά και στραβά δόντια.

Από ό,τι φαίνεται υπάρχει ένα σημείο πάνω της που βελτιώθηκε με την παρέμβαση πλαστικού χειρουργού και αυτό είναι το στήθος της. Όταν αυτό το σούπερ μόντελ ξεκινούσε, είχε επίπεδο στήθος όπως φανερώνει η φωτογραφία του “πριν”. Αλλά καθώς η καριέρα της απογειώθηκε, το μπούστο της έγινε πιο πλούσιο. Η αλλαγή στο μέγεθος του στήθους της δείχνει σαφώς ότι έκανε αυξητική στήθους.