ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Megan Fox: Είναι ένα θαύμα της πλαστικής χειρουργικής! (pics)

Η Megan Fox ανακηρύχθηκε πιο sexy γυναίκα στον κόσμο το 2008.

Πολλοί τη συνέκριναν με την Angelina Jolie, θεωρώντας τη, διάδοχό της: ηθοποιός, νέα και αψεγάδιαστη. Ταυτόχρονα, όμως, ο κόσμος άρχισε να αναρωτιέται αν η ομορφιά της είναι φυσική ή έχει επέμβει πλαστικός χειρουργός.

Ένα από τα πρώτα σημεία που βρέθηκαν στο στόχαστρο των συζητήσεων ήταν η μύτη της. Πριν γίνει τόσο διάσημη, η μύτη της Megan είχε ένα κόκκαλο στη γέφυρά της, όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

Το ρύγχος της μύτης ήταν επίσης ευρύτερο με ένα βαθούλωμα. Ωστόσο, αυτό το βαθούλωμα εξαφανίστηκε λίγα χρόνια αργότερα. Το μέγεθος και το σχήμα της μύτης της έγιναν επίσης στενότερα, με την άκρη πιο εκλεπτυσμένη. Όλα αυτά επιβεβαιώνουν μια επέμβαση ρινοπλαστικής.

Επίσης, βάσει των φωτογραφιών από το πριν και το μετά, είναι φανερό ότι η Megan ενίσχυσε με fillers τα ζυγωματικά της, για να αποκτήσει πιο έντονες γωνίες.

Παλιότερα, η Megan Fox είχε τόσο λεπτά χείλη που μπορούσες να δεις τα μπροστινά της δόντια όταν άνοιγε το άτομα της. Το πάνω χείλος μάλιστα έμοιαζε αρκετά πιο λεπτό από το κάτω χείλος.

Η τελευταία αισθητική επέμβαση που μπορεί κάποιος να διαπιστώσει είναι η αυξητική στήθους. Όπως φαίνεται, η Megan ενίσχυσε το μπούστο της, χωρίς όμως να φτάσει σε υπερβολές.

Συνολικά, όλες οι αλλαγές που έχει κάνει την αναβάθμισαν αισθητικά, με αποτέλεσμα να θεωρείται μία από τις ωραιότερες γυναίκες στη showbiz.