ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Ουλοπλαστική για τέλειο χαμόγελο

Τέλειο χαμόγελο δεν σημαίνει μόνο τέλεια δόντια, αλλά και ούλα. Ούλα που πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα υγιή, απαλλαγμένα από φλεγμονές και δυσχρωμικές βλάβες.

Επιπλέον θα πρέπει να προσφέρουν ζώνη οδοντικής κάλυψης ώστε να μην υπάρχουν ακάλυπτες ρίζες, αλλά ούτε και να υπερκαλύπτουν τα δόντια ώστε να δείχνουν ασύμμετρα κοντά με τα διπλανά τους. 

Το τέλειο χαμόγελο προϋποθέτει τα ούλα να αγκαλιάζουν αρμονικά το περίγραμμα της οδοντοστοιχίας και να υποστηρίζουν με την αρτιότητά τους επαρκώς τα χείλη, ώστε αυτά να μη συρρικνώνονται και να καταρρέουν. 

Η σύγχρονη οδοντιατρική επιτυγχάνει τους παραπάνω στόχους με πλήθος τεχνικών.

Laser Ουλοπλαστική

Αν υπάρχει υγεία αλλά απαιτείται ουλική αφαίρεση για την επίτευξη αρμονίας, αυτή είναι η πιο ανώδυνη, αναίμακτη, χωρίς αναισθησία και προβλέψιμη προσέγγιση, καθώς επιτρέπει στον οδοντίατρο να «ιχνογραφήσει» το επιθυμητό ουλικό περίγραμμα. Εντυπωσιακή επίσης είναι η δράση των Lasers στην αποκατάσταση των δυσχρωμικών ούλων.

Χειρουργικές Τεχνικές Ανάπλασης

Αν υφίσταται έλλειμμα και απαιτείται αύξηση του ουλικού μήκους ή της μάζας, οι χειρουργικές τεχνικές ανάπλασης αναγεννούν τους ουλικούς ιστούς με δυνατότητα αναγέννησης ακόμα και του τοπικού οστικού ελλείμματος, μέσω μοσχευμάτων, αλλά και με τη βοήθεια αυτόλογων αυξητικών παραγόντων, δηλαδή βλαστικών κυττάρων που λαμβάνονται από τον ίδιο τον ασθενή. Οι ουλοπλαστικές (αυξητικές, απομειωτικές, αποχρωματιστικές) ολοκληρώνουν την αισθητική αποκατάσταση σε συνδυασμό με όψεις ρητίνης, πορσελάνης, ολοκεραμεικές στεφάνες, εμφυτεύματα, αλλά και λεύκανση.