ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Οικολογικό peeling για λαμπερό, υγιές και φωτεινό πρόσωπο

Θέλετε να ανανεώσετε το δέρμα σας, αλλά διαφωνείτε με τη χρήση χημικών και οξέων; Υπάρχει μια δυναμική αλλά και φυσική, ασφαλής μέθοδος απολέπισης και ανάπλασης σε βάθος.

Το Green peel είναι μία βραβευμένη, ιατρικά ανεπτυγμένη, απόλυτα φυσική θεραπεία, με αποκλειστικά φυτικά συστατικά, τα οποία έχουν αποδείξει την επιτυχία τους παγκοσμίως. Αποτελείται από ένα μείγμα 11 βοτάνων, φυκιών, ενζύμων, ορυκτών και βιταμινών, το οποίο μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά πανάδες, δυσχρωμίες, ακμή, ουλές, διεσταλμένους πόρους, έντονη λιπαρότητα, φωτογήρανση, πρόωρη γήρανση, ρυτίδες και επιδερμική χαλάρωση.

Τα 3 είδη Green peel

Το Green peel ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες και έχει τρεις θεραπευτικές μεθόδους:

To GREEN-PEEL Fresh Up που κάνει το δέρμα να λάμπει

Το GREEN-PEEL energy που ενεργοποιεί το δέρμα με αγωγή μέτριας απολέπισης

Το GREEN-PEEL Classic που ανανέωνει το δέρμα σε 5 ημέρες

Η διαδικασία

Το ειδικό μείγμα Green peel εφαρμόζεται στο πρόσωπο με ειδική μάλαξη. Η μορφή της μάλαξης και ο χρόνος τριβής εξαρτάται πάντα από τη διάγνωση σε σχέση με τον τύπο δέρματος, το πρόβλημα και την περιοχή.  

Την πρώτη μέρα ενδεχομένως να αισθανθείτε μικρά τσιμπηματάκια από τους φυτοκρυστάλλους.

Τη δεύτερη μέρα εξαφανίζεται τυχόν κοκκίνισμα και η αίσθηση από τα τσιμπηματάκια, ενώ την τρίτη ημέρα ξεκινά το στάδιο της απολέπισης και εδώ το δέρμα έχει ανάγκη από ειδική περιποίηση και προστασία με προϊόντα που βελτιώνουν τα αποτελέσματα της θεραπείας.

Την τέταρτη ημέρα η απολεπιστική διαδικασία του δέρματος είναι ορατή ενώ την πέμπτη ημέρα το πρόσωπο έχει απολεπιστεί ομοιόμορφα.