ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Silvester Stallone: Η μάχη του με το χρόνο και οι (αποτυχημένες) επεμβάσεις (pics)

Ο Silvester Stallone είναι πλέον 72 ετών και έχει κάνει ό,τι μπορεί για να καθυστερήσει τα σημάδια του χρόνου ενώ επενέβη και διορθωτικά σε σημεία του προσώπου του που είχαν υποκύψει στο γήρας.

Δυστυχώς, συχνά ξεπερνά τα όρια και καταφεύγει σε ακραίες πλαστικές επεμβάσεις, που δεν ταιριάζουν στο αρρενωπό πρόσωπο ενός άνδρα στην ηλικία του.

Αν συγκρίνετε τις φωτογραφίες πριν και μετά, μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τη διαφορά. Στο “πριν” το πρόσωπο του Stallone είχε χάσει την ελαστικότητά του και είχαν δημιουργηθεί αυτές οι πραγματικά μεγάλες ρυτίδες.

Στη φωτογραφία του “μετά”, το πρόσωπό του έχει ανακτήσει τη σφριγιλότητά του και οι γραμμές γύρω από το στόμα του έχουν εξαφανιστεί. Αυτό θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα μιας διαδικασίας λίφτινγκ.

Τα μάγουλα του προσώπου φαίνονται επίσης γεμάτα και γενικώς το πρόσωπό του είναι πρησμένο. Με βάση αυτό, είναι πολύ πιθανό να έχει κάνει ενέσεις botox και ίσως και ανόρθωση μετώπου.

Υπάρχουν επίσης μερικές φωτογραφίες που υποδεικνύουν ότι ενίσχυσε τα μαλλιά του, με πιθανή μεταμόσχευση.

Το μόνο που είναι σίγουρα φυσικό είναι η μύτη του η οποία ακόμα και στα εφηβικά του χρόνια, όπως φαίνεται σε παλιές φωτογραφίες, ήταν ελαφρώς στραβή.

Πριν μερικά χρόνια, η έκφρασή του έμοιαζε “παγωμένη” με μόνιμα σηκωμένα φρύδια που δεν τον κολάκευαν. Επίσης, το βαμμένο μαύρο μαλλί δεν βοηθούσε ώστε το αποτέλεσμα των διορθώσεων να μοιάζει φυσικό.

Τα τελευταία χρόνια φαίνεται να έχει συμφιλιωθεί με την εικόνα και την ηλικία του, καθώς και με τις γκρίζες τρίχες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους.