ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

H “μεταμόρφωση” της Lana Del Rey (pics)

Η νέα εικόνα της Lana είναι πολύ διαφορετική από αυτή των περασμένων χρόνων.

Η Lana Del Rey, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Elizabeth Woolridge Grant, έκανε ένα πλήρες makeover στην καριέρα της. Από μια αδιάφορη Lizzy Grant άλλαξε το όνομά της και την εικόνα της και μεταμορφώθηκε στην εκκεντρική και θελκτική Lana Del Rey.

Η νέα εικόνα της Lana είναι πολύ μακριά από την εικόνα του παρελθόντος. Το όμορφο πρόσωπο και το ζεστό σώμα της ξαφνικά κέρδισαν πολλά μάτια, οδηγώντας πολλούς ν’ αναρωτηθούν αν έχει προχωρήσει σε πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις.

Ωστόσο, η αντίληψη γι ‘αυτήν άλλαξε όταν βγήκε στο προσκήνιο ότι δεν ήταν μια αγωνιζόμενη καλλιτέχνης, που ζούσε σε ένα πάρκο ρυμουλκών και δεν είχε αρκετά χρήματα για να αγοράσει δημητριακά. Ήταν στην πραγματικότητα από μια πολύ εύρωστη οικογένεια και η άνοδό της δεν ήταν και τόσο τυχαία αλλά αρκετά οργανωμένη.

Η ιστορία λέει ότι η Lana Del Rey έχει επενδύσει μια περιουσία στη μεταμόρφωσή της τόσο σε επίπεδο εμφάνισης όσο και στη μουσική της ταυτότητα.

Στις δυο φωτογραφίες που απεικονίζεται σε διαφορετικές ηλικιάκες περιόδους, φαίνεται ότι η παλιά μύτη της Lana Del Rey ήταν λιγότερο καθορισμένη, με ένα ελαφρύ χτύπημα στη γέφυρα και μια κάτω άκρη. Σε αυτή την “μετά φωτογραφία”, η μύτη της έγινε ελαφρώς λεπτή και το “χτύπημα” στη γέφυρα εξαφανίστηκε.

Η άκρη της μύτης φαίνεται να έχει ανατραπεί και να θυμίζει αρκετά τη μύτη της Julia Roberts. Το πρόσωπό της φαίνεται πιο ισορροπημένο συνολικά και σίγουρα πιο ελκυστικό.