ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Θεραπεία spa προσώπου για άνδρες

Οι θεραπείες spa προσώπου βοηθούν στη μείωση των επιπτώσεων της έκθεσης στον ήλιο, του καπνίσματος και άλλων περιβαλλοντικών παραγόντων.

Το πρόσωπο είναι μια καλή πρώτη θεραπεία για τους άνδρες που είναι νευρικοί απέναντι σε μια εμπειρία spa. Μια θεραπεία προσώπου είναι χαλαρωτική, ποικίλλει, και οι περισσότεροι άνδρες μένουν έκπληκτοι με το πόσο αποτελεσματική μπορεί να είναι η θεραπεία. Υπάρχει ένας προφανής λόγος για αυτό. Ακριβώς επειδή, οι άνδρες τείνουν να χρησιμοποιούν λιγότερα προϊόντα όπως ενυδατική κρέμα σε καθημερινή βάση, τα αποτελέσματα μιας περιεκτικής θεραπείας προσώπου μπορεί να είναι αντίστοιχα θεαματικά.

Οι θεραπείες spa προσώπου βοηθούν στη μείωση των επιπτώσεων της έκθεσης στον ήλιο, του καπνίσματος και άλλων περιβαλλοντικών παραγόντων, καθώς ακόμα και στην εσφαλμένη χρήση ενός προϊόντος. Οι γυναίκες είναι σίγουρα πιο ευαίσθητες στη γήρανση εξαιτίας του στρες. Οι θεραπείες spa προσώπου βοηθούν στη μείωση του άγχους. Ενώ το άγχος αυξάνεται γρήγορα κατά την περίοδο της πρόωρης γήρανσης, μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως βασικό αίτιο της ροδόχρου ακμής, να συντομεύσει τη διάρκεια ζωής των κυττάρων του δέρματος, να επιδεινώσει την ακμή και άλλες φλεγμονές του δέρματος. 

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας spa, ο/η αισθητικός σας, θα συστήσει την κατάλληλη φροντίδα του δέρματος για οικιακή χρήση για να συνεχίσετε ν’ απολαμβάνετε τα οφέλη της ορθολογικής και συνεχούς φροντίδας του δέρματος.