ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOTAL-MAKEOVER.GR

Σύσφιξη σε πρόσωπο, λαιμό, χέρια, πόδια με τη δύναμη των υπέρυθρων

Μια απλή, γρήγορη και μη επεμβατική εναλλακτική και σίγουρα ανώδυνη θεραπεία είναι η σύσφιξη μέσω της τεχνολογίας του Υπερύθρου.

Με τη συγκεκριμένη τεχνολογία υπάρχει η δυνατότητα να συσφιχθεί το χαλαρό δέρμα σε περιοχές όπως πρόσωπο, λαιμός, πόδια και χέρια.

Πώς λειτουργεί

Η υπέρυθρη δέσμη θερμαίνει τα εν τω βάθει επίπεδα του ιστού.
Αυτό επιτυγχάνεται λόγω της απορρόφησης του φωτός από το υγρό στοιχείο του δέρματος, διεγείροντας μηχανισμούς για τη βελτίωση της δομής του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Το παλμικό Υπέρυθρο Φώς διεισδύει και θεραπεύει τις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος, αφήνοντας ανέπαφη την επιδερμίδα. Το φώς συσφίγγει, τονώνει και βελτιώνει την υφή του δέρματος χωρίς πόνο και χρόνο αποθεραπείας.
Το αποτέλεσμα είναι μια νεανική και σφριγηλή εμφάνιση.

Τι να περιμένετε

Τα αποτελέσματα εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως η ηλικία, η περιοχή θεραπείας, η ποιότητα του ιστού και το μέγεθος της χαλάρωσης.
Πριν τη θεραπεία ένα παγωμένο gel απλώνεται στην περιοχή και κατόπιν επιλέγεται η κατάλληλη ενέργεια για τον κάθε τύπο δέρματος.
Οι ασθενείς βλέπουν βελτίωση μετά την πρώτη κιόλας συνεδρία.
Είναι εντελώς ανώδυνη και μπορείτε αμέσως μετά την θεραπεία να επιστρέψετε στην καθημερινότητα σας και στην εργασία σας.

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες

Η συγκεκριμένη θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις θεραπείες. Είτε με μεσοθεραπεία σώματος ή προσώπου όπως και με την θεραπεία PRP με βλαστοκύτταρα (Vampire lift).
Ο συνδυασμός αυτός στοχεύει πέραν της νεοκολλαγογένεσης και στη δημιουργία καινούργιων ινοβλαστών, όπως επίσης και στο DNA των κυττάρων όπου έχουμε επιμήκυνση στη διάρκεια ζωής τους. Έτσι προκύπτει ένα υγιέστερο σε εμφάνιση δέρμα, πιο σφριγηλό, χωρίς τα σημάδια κούρασης και απόπτωσης που προέρχονται με την ηλικία.